Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Viața mea cu Liberace – Behind the Candelabra (2013) Online Subtitrat


Regia: Steven Soderbergh
Actori: Eric Zuckerman, Casey Kramer, Eddie Jemison, Matt Damon, Michael Douglas
Anul: 2013
Gen: Biografie, Drama, Romantice
Durata: 118 minute
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Viața mea cu Liberace – Behind the Candelabra (2013)

În ultimii ani de viață, celebrul pianist și entertainer american Liberace se vede confruntat cu un scandal: tânărul său șofer Scott Thorsen îl dă în judecată pentru 113 milioane de dolari și dezvăluie lumii întregi cel mai bine păstrat secret al vedetei. O cronică a relației între faimosul pianist american Liberace (Michael Douglas) și mult mai tânărul său iubit Scott Thorson (Matt Damon), inspirat de romanul autobiografic al lui Thorson, publicat în 1988.

Aceasta e una din replicile lui Liberace intr-una din cele mai bune scene ale filmului, cea a bolii sale si a intilnirii cu o calugarita in alb. Filmul este extraordinar si merita urmarit pentru rolurile de exceptie facute de Douglas si Damon.Curios, cei doi au aceleasi initiale M.D.

Dar nu e la nivelul lui Single Man care era din punctul meu de vedere mai elaborat.

Merita apreciat efortul lui Michael Douglas ;sa joace rolul dificil al unui gay ;dar tocmai asta l-a facut mare actor.Este un rol cu care ar fi putut castiga un Oscar; fiind film facut de HBO nu a putut intra in competitie.

Roluri de politist poate oricine.Rolul unui gay nu il poate realiza decit un actor genial. Matt Damon foarte bun; mai ales ca la 40 ani trebuie sa joace rolul unui pusti de 18 ani; atit avea Scott cand l-a cunoscut pe Liberace.