Viața mea cu Liberace – Behind the Candelabra (2013) film online subtitrat

Regia: Steven Soderbergh
Actori: Eric Zuckerman, Casey Kramer, Eddie Jemison, Matt Damon, Michael Douglas
Anul: 2013
Gen: Biografie, Drama, Romantic
Durata: 118 minute
IMDB: 7.0


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!

Știința ne spune că lumina călătorește în linii drepte, dar în spatele candelabre, noul film Viața mea cu Liberace de la Steven Soderbergh, se prelinge și fizzes ca Babycham. Suntem în Las Vegas, 1976, și doi bărbați sunt de mers pe jos printr-o sala de concert aglomerat. Pe scenă este Liberace, concertul pianistul american, deși tot ceea ce vedem este un grup de paiete si paiete, viguros Starlight întreaga cameră ca o minge om-disco hibrid. El roci încoace și încolo la un pian, și tunete Boogie Woogie din vârfurile degetelor. Publicul, mai ales partidele mici antrenor al doamnelor vechi și ocazional puțin soțul vechi, sunt incantat.

“E amuzant această mulțime ar dori ceva acest gay”, spune unul dintre bărbați, un tânăr blond-tip Asgard, numit pe bună dreptate Scott Thorson (Matt Damon). “Oh, nu au nici o idee că e homosexual,” vine răspunsul. Fața lui Thorson, nu pentru ultima oară, este o imagine. Filmul Viața mea cu Liberace de exceptie Soderbergh, care ecranate în competiție la Festivalul de la Cannes, este adaptat dintr-o carte scrisă de Thorson, care a lucrat timp de cinci ani ca companion live-in Liberace lui. In acest timp, el Liberace turnate – uneori medical, cu ajutorul de Chirurgie si dieta pastile din plastic – în său mai mic, dublura idealizat sexual.

Filmul Viața mea cu Liberace ,are diamante pastă din belșug, dar în rolul de Liberace, Michael Douglas este real afacere cristalină de carbon, de gheață-rece. El Giggles și alunecă în jurul mausoleul lui de o casa din Las Vegas, cu echilibrul și garderoba unui împărat marțian. Performanța Douglas combină slackness și precizie într-un întreg încă adorabil strălucit tulburătoare: părul stă la fel de mare ca și coama pe o statuie leu chinez; vocea lui este toarce un pisoi, a franjuri cu amenințare reptilian. Aceasta este una dintre cele mai mari performanțe în vârstă de 68 de ani actorul a dat vreodată, și el ar fi un shoo-in pentru o nominalizare la Oscar, ci din două motive: în primul rând, acest lucru este un fel de rol care sperie alegătorii Oscar trei sferturi la moarte, și în al doilea, în spatele candelabre a fost produs pentru rețeaua de televiziune american HBO (deși va primi un comunicat de cinema in Marea Britanie la inceputul lunii iunie).