Viata grea – Life Stinks (1991) Online Subtitrat


Regia: Mel Brooks
Actori: Mel Brooks, Lesley Ann Warren, Jeffrey Tambor
An: 1991
Gen: Comedie
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Viata grea – Life Stinks (1991)

Ati avut vreodata o zi de genul asta? O zi în care sa fiti jefuit de vagabonzi nebuni, fiert de viu într-o supa de zarzavat, vrajit de o batrana cesetoare urat mirositoare, confundat cu o toaleta de catre un vagabond fara adapost… si, în plus, sa va mai pierdeti si mesa de par!

Bogat si puternic, Goddard Bolt (MEL BROOKS) are exact o zi de genul acesta. si îl asteapta înca 29 de zile la fel. Totul – pentru un pariu pe care l-a facut, sustinand ca poate sa traiasca pe strada… si sa scape cu viata.

Spre deosebire de alte filme ale lui Brooks, acesta mai are unele mici sclipiri si de umor si de originalitate. Dar, per total este un film ce nu poate concura nici cu filmele bune ale anilor 30. Mel Brooks reuseste sa realizeze productii inapoiate parca in timp, tehnica, gandire.

Se vrea un parodiant, un militant al luptei stereotipurilor si moravurilor, dar ce reuseste sa faca este cumva mai inapoiat decat satirele lui Caragiale. Povesti atat de proaste, ca si Mr. Bean cu scenetele lui ar putea castiga un premiu pentru scenariu inainte de plictiselile acestui “privilegiat” al regimului.