Viata dupa Beth – Life After Beth (2014) (2014) film online subtitrat

Gen: Comedie, Groaza, Romantic
Producator(i): Jeff Baena
IMDB: 5,7
Regia: Jeff Baena
Actori: Aubrey Plaza, Dane DeHaan, John C. Reilly

“Viata dupa Beth” ajunge în bine benzii de rulare-teritoriul zombie- comedie într-un mod inteligent și inspirat. Atunci nu ieși din ea aproape atât de pricepere.
Debutul de la scriitorul-regizor Jeff Baena, care a co-scris comedia existențial 2004 “I Heart Huckabees” cu David O. Russell, începe viața ca o arsură lent ireal. Mopey, douăzeci ish Zach (Dane DeHaan) este doliu la moartea prietenei sale, Beth (Aubrey Plaza, prietena în viața reală Baena lui), care a suferit o mușcătură de șarpe în timp ce drumetii. Imposibil să o lase să plece, el găsește consolare de creștere mai aproape de părinții ei, in ‘Viata dupa Beth’, Maury și Geenie (John C. Reilly și Molly Shannon) -showing până la casa ei, snuggling în ea eșarfă tricot colorat în ciuda căldurii de vară și stau toată noaptea jocul de șah (și partajarea unei articulații) cu tatăl ei la fel de lipsit.
Baena transmite efectiv ceața de la care Zach nu se poate descurca și deconectați de la societate care învăluie și să-l mângâie. Părinții proprii Zach lui (Paul Reiser si Cheryl Hines, în abia-acolo roluri) sunt neajutorați și clueless; apoi, din nou, cu greu chiar încerca. Și militant fratele său de securitate paza (Matei Gray Gubler) îl îndeamnă strident pentru a fixa din ea.
Dar apoi, pe una din numeroasele sale vizite la casa lui Beth, in ‘Viata dupa Beth’, Zach crede că vede sclipiri trecătoare ale ei prin ferestrele. Și are dreptate, pentru că ea nu este cu adevărat mort. Ea ar fi fost la un moment dat, dar acum e cu totul altceva. Ea arata ca Beth și sună ca Beth (pentru o vreme, cel puțin), dar acum ea ascultă netezi jazz, griji cu privire la niste teste vag ea are nevoie pentru a studia pentru și își petrece prea mult timp până în pod. Aceste quirks personalitate interesante forma inițial un mister central, dar sfârșesc merge nicăieri.