Versailles (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: David Wolstencroft, Simon Mirren
Actori: Stuart Bowman, George Blagden, Alexander Vlahos
An: 2015
Gen: Seriale Online, Biografie, Drama, Istorice
IMDB: 7.9


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Versailles (2015) SEZONUL 3 Online Subtitrat:


S03E01

s03e02

s03e03

s03e04

s03e05

s03e06

S03E07

S03E08

S03E09

S03E10


Review Versailles (2015)

Este o coproducţie franco-britanică ce i-a scandalizat deja pe criticii francezi, nemulţumiţi de faptul că marele Ludovic al XIV-lea nu doar că nu este interpretat de un francez, dar nici nu vorbeşte o boabă de franceză. Creat de Simon Mirren şi David Wolstencroft, primul sezon a avut un buget imens, de 27 de milioane de euro, costul unui episod fiind de două ori mai mare decât cel al celui mai faimos serial de epocă al momentului, Downton Abbey. Iată mai jos de ce este interesant Versailles şi cu ce te-ar putea atrage.

Suntem în 1667 in Versailles online subtitrat, când Ludovic (George Blagden) are 28 de ani. I se spune deja Regele Soare şi are drept de viaţă şi de moarte asupra supuşilor săi, dar se simte neputincios înconjurat de marii nobili ce-şi urmăresc propriile interese şi diminuarea puterii monarhiei. Ludovic are o inspiraţie de geniu şi cere ca întreaga curte să fie mutată la Versailles, un sat din apropierea capitalei unde tatăl său, Ludovic al 13-lea, avea un pavilion de vânătoare. Nemulţumiţi de acest surghiun ce anulează ocaziile de distracţie, nobilii cârtesc pe la colţuri, dar Ludovic pricepe în sfârşit cât de mare îi este puterea. Decide ca în verdele Versailles se va construi cel mai impozant palat al Europei.

Istoria ne-a spus deja cât de inspirată a fost această mişcare şi cât de importantă a fost noua reşedinţă regală în sublinierea importanţei Franţei pe glob. Dar serialul, deşi are un consistent aspect politic, nu se sfieşte deloc să exploreze şi alte aspecte ale vieţii monarhului, de la relaţia cu ceilalţi membri ai familiei, dar şi cuceririle sale amoroase.