Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Veronica (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Paco Plaza
Actori: Sandra Escacena, Bruna González, Claudia Placer
An: 2017
Gen: Drama, Groaza
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Veronica

Așa cum a anunțat ieri la Tingler, a continuat în a treia zi cu ultima fâșie de Paco Plaza. Am ales în principal, dintr-un motiv oroarea Ouija din Spania, de exemplu, pentru că nu pot obține destul de aceste filme Remove term: Bruna González Bruna GonzálezRemove term: Claudia Placer Claudia PlacerRemove term: filme online 2017 filme online 2017Remove term: Paco Plaza Paco PlazaRemove term: Sandra Escacena Sandra EscacenaRemove term: Veronica online subtitrat fantomă, dar pentru că a fost anunțat Paco Plaza va fi prezent și apoi co-director al REC am vrut să odată ce ați dori să experimentați în direct. Păi, prost, Plaza nu era acolo, nu avea timp.

Acum stăteam într-un film Remove term: Bruna González Bruna GonzálezRemove term: Claudia Placer Claudia PlacerRemove term: filme online 2017 filme online 2017Remove term: Paco Plaza Paco PlazaRemove term: Sandra Escacena Sandra EscacenaRemove term: Veronica online subtitrat în cinematograful care nu mă interesa cu adevărat. Bine, nu e prima dată, dar, de obicei, sunt deja în stare bună. Așadar, o poziție de început destul de rea pentru Véronica.

Starea mea; totuși; a crescut considerabil când l-am auzit pe Héroes del Silencio. Dacă acum mulți gândit să spună ceva; dar pentru mine ca un copil al anilor ’80 și ’90 sunt dimensiunea reală; motiv pentru care am onoarea să vă la o dată cu piesa cel mai bine-cunoscut; care; cu toate acestea; nu apare în film: