Venin – Venom (2005) Film Online Subtitrat


Regia: Jim Gillespie
Actori: Agnes Bruckner, Jonathan Jackson, Meagan Good
An: 2005
Gen: Groaza
IMDB: 4.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Venin – Venom

Ray Sawyer, ciudatul orasului, este ucis intr-un bizar accident de masina care este legat de o serie de procesiuni voodoo. Niste adolescenti locali incep un soi de investigare a cazului, iar o parte dintre ei se hotarasc sa faca o vizita la o casa asezata in mlastinile din Louisiana, loc in care cred ca ar putea afla mai multe despre incident. Descopera in curand ca Ray este de fapt posedat de sufletele unor criminali si ale unor nelegiuti care nu vor decat sa vada sange curgand. Tinerii au doua optiuni: sa-i supravietuiasca lui Ray sau sa devina urmatoarele sale victime…

Deci, împușcați-mă … Am un loc moale pentru filmele cu slasher, așa că “Venom” a fost un mic film de groază distractiv pentru mine. N-am auzit niciodata de ea, dar din fericire am acces la cronometrele de inchiriere inainte de a fi eliberati, altfel nu as fi vazut niciodata acest film.

Povestea tipică, tipul este ucis, tipul se întoarce la viață, omul începe să omoare oameni. Deși de data aceasta are loc în mlaștinile din Louisiana în loc de Lacul de Crăciun. Un pic de voodoo este aruncat în doar pentru o măsură bună.

Sigur, povestea nu este cea mai mare și nu va câștiga niciun Oscar pentru cei mai buni actori, dar filmul este încă o scurtă perioadă de distracție pentru toți fanii de groază de acolo.

Dacă vă bucurați de filmele de slasher de la sfârșitul anilor 70 și 80, asigurați-vă că ați verificat acest lucru. Ar putea fi o surpriză pentru tine. În caz contrar, îndepărtați acest film.