Vecini de coşmar – Neighbors (2014) Online Subtitrat


Regia: Nicholas Stoller
Actori: Seth Rogen, Rose Byrne, Zac Efron
Anul: 2014
Gen: Comedie
Durata: 96 minute
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Vecini de coşmar – Neighbors (2014)

Seth Rogen, Zac Efron și Rose Byrne își reunesc forțele împreună cu regizorul Nicholas Stoller în VECINI DE COȘMAR, o comedie despre un tânăr cuplu frustrat ce trebuie să se maturizeze atunci când, după nașterea copilului lor, se mută lângă casa unde își are sediul o fraternitate de studenți.

După toate aparențele, tinerii părinți Mac (Rogen) și Kelly Radner (Byrne) trăiesc visul american completat de o fetiță adorabilă și o casă frumoasă în suburbii. Dar, cei doi vor să creadă că încă mai au ceva cool rămas în sufletul lor. Următoarea fază în viața lor se dovedește a fi o provocare întruchipată de niște petrecăreți care și ei se confruntă, la rândul lor, cu realitățile intrării inevitabile într-o nouă fază din viața lor, cea a maturizării.

Când Mac și Kelly descoperă că noii lor vecini sunt membrii frăției Delta Psi Beta condusă de charismaticul Teddy Sanders (Efron); încearcă să se împace cu situația și să se descurce în limite decente. Dar; când văd că petrecerile frăției sunt din ce în ce mai dese și mai gălăgioase; cei doi își dau seama că e nevoie să facă eforturi mult mai mari pentru a-și apăra liniștea. Începe; astfel un război de dimensiuni epice care duce la sabotaje permanente și din ce în ce mai inventive. Fiecare încearcă să-l dea afară pe celălalt din cartier; iar tânărul cuplu trebuie să aibă grijă; în plus; să nu-și piardă și mințile în această luptă dintre generații.