Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Vara cea lungă şi fierbinte – The Long Hot Summer (1958) Online Subtitrat


Regia: Martin Ritt
Actori: Joanne Woodward, Orson Welles, Paul Newman, Angela Lansbury
An: 1958
Gen: Drama
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Vara cea lungă şi fierbinte – The Long Hot Summer

Intr-un orasel din sudul Statelor Unite, sosirea unui aventurier pe nume Ben Quick (Paul Newman) declanseaza o drama in sanul celei mai bogate familii din zona.

Will Varner (Orson Welles) din The Long Hot Summer online subtitrat, isi doreste un ginere capabil precum nou-venitul pe care il angajeaza la magazinul sau. Si nici fiicei sale, Clara (Joanne Woodward), nu i-ar displacea ideea. Dar fiul cel neglijat al batranului, mostenitorul de drept al intregii averi, se simte amenintat.

Filmul Vara cea lungă şi fierbinte online subtitrat e inspirat din mai multe povestiri ale lui Faulkner; si este prima pelicula in care Joanne Woodward ii da replica sotului sau, Paul Newman.

Regizat de Martin Ritt, filmul The Long, Hot Summer a marcat primul Paul Newman și Joanne Woodward care au apărut într-un film împreună; (se vor căsători cu câteva luni înainte de premieră, apoi vor petrece împreună 50 de ani împreună). Din fericire, romantismul lor de pe ecran a dus la o multime de chimie pe ecran, cu iubitorii star-crossed oferind spectacole de putere.

Ben Quick (Newman) a fost scos din câteva orașe de-a lungul anilor, toate provenind din acuzația că îi place să ardă hambarele. Căutând un loc nou de chemat acasă, se duce cu școala Clara Varner (Joanne Woodward); și cumnata ei Eula (Lee Remick), care se îndreaptă spre micul oraș din Mississippi; unde se află Bendul francezului. După cum se dovedește, tatăl Clara, Will Varner (Orson Welles); deține aproape orice afacere în Bendul francezului, și la început nu este prea fericit că un presupus incendiat a locuit acolo.