Vânătorul de recompense 2049 – Blade Runner 2049 (2017) Online Subtitrat


Regia: Denis Villeneuve
Actori: Ryan Gosling, Dave Bautista, Robin Wright, Ana de Armas, Harrison Ford
An: 2017
Gen: Drama, Mister, SF
IMDB: 8.3


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Vânătorul de recompense 2049 – Blade Runner 2049

Clasicul film al lui Ridley Scott, Blade Runner/Vânătorul de recompense (1982), devenea un film cult, având ca temă esenţa umanităţii – urmărind relaţia dintre replicanţi şi oamenii care au început prin a-i crea, au continuat prin a-i exploata, şi au ajuns să-i discrimineze şi să-i vâneze. Harrison Ford l-a interpretat pe Blade Runner – un tip de polițist futurist, acuzat de vânarea şi „eliminarea” replicanților.

La 35 de ani distanță după evenimentele din primul film, un nou vânător de replici umane – ofițerul LAPD (Los Angeles Police Department) „K” (Ryan Gosling) descoperă un secret de mult timp îngropat ce are potențialul de a scufunda în haos ce a mai rămas din societate. Descoperirea îl face pe K să demareze o anchetă cu scop final de a-l găsi pe Rick Deckard (Harrison Ford), fost vânător de replici umane, care a fost dat dispărut de trei decenii.

Acţiunea noii pelicule este imaginată de Michael Green şi Hampton Fancher. Ce a colaborat şi la scenariul originalului. Se va desfăşura la câteva decenii după primul film.

Pe fondul bulversantei situaţii de a avea acest tip schizoid de erou principal se construieşte lumea dintr-un copleşitor an fictiv 2049, un construct ce. Pe cale de consecinţă – poate fi prelungirea celui văzut în primul film Blade Runner. Atmosfera creată chiar de la începutul filmului, când agentul K survolează un peisaj lipsit total de vegetaţie. Dă o stare neliniştitoare. Ce se menţine pe tot parcursul filmului, noi elemente întregind-o.

Ceaţa densă, aerul lăptos, toxic, jungla sufocantă de betoane cu o arhitectură brutalistă, blocurile suprapopulate, interioarele claustrofobe. Holograme ce interacţionează cu trecătorii pe stradă, sporind angoasa, munţii de fier vechi ce inconjoară Los Angeles-ul. Soundtrack-ul şi muzica ce par avertismente pentru un pericol iminent.