Vanatorii de fantome 2 – Ghostbusters 2 (1989) Film Online Subtitrat


Regia: Ivan Reitman
Actori: Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver
An: 1989
Gen: Actiune, Comedie, Fantezie
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Vanatorii de fantome 2 – Ghostbusters 2

Au trecut patru ani de cand vanatorii au actionat ultima data. Dr. Peter Venkman, un parapsiholog vestit si incantator, a fost retrogradat sa monteze un talk-show TV despre fenomenele paranormale. Fostii camarazi, Ray Stanz si Winston Zeddemore, isi castiga existenta organizand petreceri pentru zilele copiilor. Dana Barrett traieste in New York impreuna cu fiul ei in varsta de opt luni, Oscar, si lucreaza la Muzeul de Arta din Manhattan.

Totul pare sa fie in regula pana cand carutul in care se afla micutul Oscar incepe sa se miste si ajunge in mijlocul traficului. Dana face totul ca sa-l salveze pe Oscar, dar isi da seama ca paranormalul a reaparut in viata ei si ii ameninta copilul. Vanatorii de fantome nu pot rezista strigatului de ajutor al Danei si reformeaza grupul.

Realizat la presiunea companiei Columbia Pictures în scopuri pur mercantile, sequel-ul ”Ghostbusters II” are un scenariu lipsit de originalitate și o acțiune asemănătoare într-o proporție mare cu cea a primului film. Apatia protagoniștilor târâți fără voia lor într-un proiect cinematografic ce nu-i interesa se simte, iar numeroasele efecte vizuale încearcă fără prea mare succes să compenseze golurile scenaristice și lipsa momentelor comice.

”Ghostbusters II” este o continuare fără spirit și energie, ce copiază filmul original fără a aduce nimic deosebit.