Vânătorii de cadavre – Bounty Killer (2013) Online Subtitrat


Regia: Henry Saine
Actori: Christian Pitre, Kristanna Loken, Matthew Marsden
Anul: 2013
Gen: Actiune, SF, Thriller
Durata: 92 minute
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Vânătorii de cadavre – Bounty Killer (2013)

Acțiunea peliculei este plasată la douăzeci de ani după ce corporațiile luaseră locul guvernelor, iar războaiele dintre ele decimaseră Pământul. Renăscut din cenușă, „Consiliul celor Nouă” este decis să facă ordine și să instaureze legea.

Astfel, membrii acestui for de conducere decid să îi condamne la moarte pe „white-collar criminals”, adică pe cei din cauza cărora planeta ajunsese în această situație teribilă. Din această clipă, ei vor fi vânați de către „Bounty Killers”, o bandă de mercenari nemiloși, care intră în competiție pentru numărul de „trofee”, celebritate și pentru foarte mulți bani. Într-o lume întunecată, vânătorii de cadavre devin eroi.

The Road Warrior o fi mai bun ca asta,dar nu se poate lauda cu tonele de intestine, hectolitrii de sange sau galetile de creieri imprastiate cu generozitate pe fiecare perete.podea si tavan de catre Bounty Killer.Filmul nu e tocmai rau,desi e clar ca e un film de o calitate indoielnica.

Daca stai sa il analizezi atent ,arata destul de chipes pentru bugetul lui,mai ales prin prisma insertiilor animate a la comics-uri,personajele au o carisma a lor aparte chiar daca actorii mai clacheaza din cand in cand, iar scene de actiune,nenumarate,reusesc sa stoarca suficienta adrenalina.Defectele sunt multe si sunt la fel de evidente ca macelul gratuit,dar filmul reuseste sa se faca entertaining mai ales pentru amatorii exploatationuri fara Dumnezeu.