Valor (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Kyle Jarrow
Actori: Brian Alexander, W. Tré Davis, Jared M. Reeder
An: 2017
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 5.0


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Valor SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

S01E11:

S01E12:

S01E13:


Sinopsis Valor

Vreau doar să spun ceva înainte de revizuirea mea Vreau și trebuie să spun că acest spectacol a fost bun a deschis cu adevărat cu un bang nu un mare, dar a fost un bang.

Atunci când o echipă de soldați armați (o armată) întreabă o misiune și se ocupă în același timp cu ei. Trebuie să extragă o țintă de nivel înalt dintr-un mediu extras orientat spre Somalia. Si să facă față unor artilerie grele și să iasă din viață.

Soldații Maldini și Gallo sunt piloții unui elicopter pe care ei îl prăbușesc în mediul Somaliei și sunt în jos. Dar nu cel puțin nu încă și înainte de a se prăbuși, ei salvează câțiva tovarăși de acolo.

Mal și Gallo se întorc pe frontul de acasă și încă se luptă cu situația din anul precedent, cel puțin Mal se luptă. Dar se întoarce pe cal și se îmbunătățește în principiu. Mai ales datorită pastilelor și medicamentelor.

Mai târziu, fiecare dintre aceștia experimentează un efect secundar al situației și există vieți personale. In timp ce prietenii și colegii se ocupă de ei toți în același timp.

Acest spectacol sa deschis într-adevăr cu un bang dar sfârșitul pe care l-am simțit ar fi fost mai bine părerea mea că ar fi bine. Si mai bine dacă al doilea episod ar fi și ar putea fi mai bine care ar fi cu siguranță un lucru bun.

Acest spectacol a fost destul de bun, foarte frumos și a avut cântece bune și muzică împreună cu câteva secvențe de acțiune bune.