Valley of Bones (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Dan Glaser
Actori: Muse Watson, Autumn Reeser, Alexandra Billings, Rhys Coiro
An: 2017
Gen: Crima, Thriller, Western
IMDB: 5.4


Se lucreaza la subtitrare!


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Sinopsis Valley of Bones

Atunci când cumperi un bilet la un film cu un titlu ca “Valea Oaselor”, un spectator are probabil cel puțin o idee destul de generală. Despre ceea ce ar putea deveni probabil o imagine de groază. Și cumpărând un bilet pentru această nouă versiune, nu ar fi greșit. Cel puțin nu complet.

Și asta face parte din necaz: “Valea Bonei” schimbă viteze și genuri, atât de des încât nu pare să-și facă exact mintea exact ce este. Un thriller de crimă, o aventură, o săpătură de teatru, o imaginea de groază sau o dramă internă. Într-un punct alarmant, filmul pare să fie pe punctul de a deveni un muzical – eroina și ticălosul. Care au legat peste povestirile partajate despre abilitățile pathetic necorespunzătoare ale părinților. Cântă un duet de culcare de pe alte părți ale ecranului, Poveste din Vest.” Este un moment destul de frumos – el doar apartine unei imagini foarte diferite.

Pe scurt, “Valea Bonei” se referă la eforturile unui paleontolog dezamăgit de a-și recâștiga onoarea profesională. Recuperând ceea ce promite să fie cel mai mare schelet complet Tyrannosaurus localizat vreodată.

Fosile enorme au fost descoperite în mod neașteptat în zonele dezastrelor de la Dakota de Nord. De către un comerciant de droguri de nivel inferior. Care a fost marcat pentru exterminare de către un om de stăpân internațional de droguri narcotice cunoscut sub numele de El Papa.