Acțiunea filmului  Vaduve – Widows online subtitrat, se desfășoară în orașul Chicago, într-o perioadă cu turbulențe politice și sociale. Atunci când patru tâlhari înarmați sunt uciși încercând să desfășoare un jaf exploziv, văduvele lor, având în comun datoriile rămase în urma activităților criminale ale soților lor morți, își iau soarta în propriile mâini pentru a putea crea un viitor în condițiile impuse de ele.

Filmul Vaduve – Widows acordă un spațu semnificativ pregătirii jafului, dar se concentrează și mai mult pe elementul psihologic și dramatic ce creionează evoluția protagonistei – Veronica (Viola Davis). Aceasta evoluează de la o profesoară la o femeie ce pune la cale un plan criminal. Ea decide să trăiască pentru a putea duce la bun sfârșit jaful pe care Harry trebuia să-l comită. Primul pas: să-și angajeze o echipă, văduvele partenerilor de jaf ai lui Harry.

Acestea sunt Linda (Michelle Rodriguez), văduvă cu doi copii, căreia – după moartea soţului – cămătarii îi iau magazinul şi o lasă fără niciun ban, Alice (Elizabeth Debicki), superba văduvă abuzată de soţ, păpuşa de porţelan care nu ştie să facă nimic, care iniţial pare veriga slabă a echipei improbabile strânse de Veronica (Viola Davis), dar ulterior o acţiune a ei este salutară în timpul jafului şi Belle (Cynthia Erivo), o coafeză.


Regia: Steve McQueen
Actori: Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki
An: Filme Online 2018
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 7.3


Vaduve – Widows (2018) Online Subtitrat


PortalulTauTV.com
Vaduve - Widows (2018) Online Subtitrat in Romana
Widows (2018)
Editor's Rating:
5