Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Vacanță după gratii – Get the Gringo (2012) Online Subtitrat


Regia: Adrian Grunberg
Actori: Mel Gibson, Tenoch Huerta, Peter Gerety, Dolores Heredia, Mario Zaragoza, Jesús Ochoa
Anul: 2012
Gen: Drama, Crima, Actiune
Durata: 96 minute
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Vacanță după gratii – Get the Gringo

Ziua lui “Driver” a început foarte prost și nici nu dă semne că ar putea să se îmbunătățească pe parcurs. Tocmai a prins o pradă de câteva milioane de dolari care i-ar putea asigura o vacanță mai mult decât plăcută în viitorul apropiat. O idee bună care însă, se face praf, la propriu.

În timpul unei urmăriri cu mașini, cu poliția americană de frontieră pe urme și un rănit pe bancheta din spate, Driver spulberă zidul de la granița de sud, rostogolindu-se violent și oprindu-se… în Mexic. Preluat de autoritățile mexicane, Driver este trimis într-o inchisoare de maximă securitate supranumită El Pueblito (Satul), unde intră într-o lume stranie și mai mult decât primejdioasă.

“Satul” mexican nu este un loc în care un străin ca Driver ar putea supraviețui fără ajutorul unui veteran, care se întâmplă să fie un puști de 10 ani, priceput mai bine decât oricine la cum se trag sforile în inedita locație.

În regia lui Adrian Grunberg și cu o distribuție formată din: Mel Gibson, Daniel Gimenez Cacho, Jesus Ochoa, Roberto Sosa, Dolores Heredia, Kevin Hernandez, Fernando Becerril, Mayra Serbullo, Mario Zaragoza, Gerardo Taracena, Tenoch Huerta și Peter Gerety, explozivul film de acțiune presărăt cu moment de comedie neagră, Vacanță după gratii – Get the Gringo.


Review Vacanță după gratii – Get the Gringo

Un lucru este clar. Vacanță după gratii – Get the Gringo nu este deloc un film rău. Deloc. Ba chiar aș zice că se descurcă excelent și la acțiune, și la elementele dramatice în același timp. E o producție destul de interesantă, cu un ritm destul de bun și care nu face rabat de la poveste.

Admit că s-a sesizat o doză de superficialitate a scenariului – este destul de greu să reții atât de multe personaje într-un timp atât de scurt (doar o oră și jumătate), dar, în linii mari, se poate spune că cel mai recent film al lui Mel Gibson e un real succes. Pe mine unul nu m-a lăsat indiferent. Sigur, au fost și momente mai puțin reușite, însă nimic important.

Personal, am apreciat cadrul în care s-a desfășurat acțiunea. Sincer, Mexicul a fost mai mult decât bun. Mahalaua aia de pușcărie din Tijuana mi s-a părut o locație chiar interesantă. O binevenită schimbare de la zgârie-norii care apar prin aproape toate filmele hollywoodiene.