Unsprezece plus una – Ocean’s Twelve (2004) Online Subtitrat


Regia: Steven Soderbergh
Actori: George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts, Andy Garcia, Catherine Zeta-Jones
Anul: 2004
Gen: Crima, Thriller
Durata: 125 minute
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Unsprezece plus una – Ocean’s Twelve (2004)

Au trecut trei ani de cand Danny Ocean (GEORGE CLOONEY) si echipa sa – in frunte cu agentul de vanzari Rusty Ryan (BRAD PITT), intreprinzatorul hot de buzunare Linus Caldwell (MATT DAMON), expertul in explozibili Basher Tarr (DON CHEADLE) si spargatorul de seifuri Frank Catton (BERNIE MAC) – au dus la bun sfarsit unul dintre cele mai indraznete si elaborate jafuri din istorie, furandu-i crudului om de afaceri Terry Benedict (ANDY GARCIA) si ultimul banut depozitat in seiful sau impenetrabil din Las Vegas.

Dupa ce au impartit prada de 160 de milioane de dolari, fiecare dintre membrii echipei infame a lui Ocean au incercat sa devina cinstiti, sa nu iasa in evidenta si sa duca o viata sub semnul legii… dar acest lucru se dovedeste a fi o provocare, spre dezamagirea sotiei lui Danny, Tess (JULIA ROBERTS).

Atunci cand cineva incalca Regula Numarul Unu a hotilor si ii toarna lui Benedict; viata cinstita nu mai reprezinta o optiune. Acesta vrea cele 160 de milioane de dolari inapoi – cu dobanda; altfel…

Si; dupa cum echipa descopera rapid; Benedict nu este singura persoana puternica din lume in cautarea echipei Ocean’s Eleven…

Nu sunt în măsură să îi acord o notă; pentru că nu sunt un critic; ci doar categorisesc filmele și serialele pe care le urmăresc în plăcut/neplăcut. Fiecare film/serial are povestea sa și nu le poți compara; pentru că au diferite teme. Pe acesta îl încadrez la plăcut. Cele 10 stele pe care le acord sunt pentru că îmi place; la cele care nu-mi plac acordând o stea.