Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Unsolved (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Kyle Long
Actori: Josh Duhamel, Bokeem Woodbine, Wavyy Jonez
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Biografie, Crima
IMDB: 8.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Unsolved (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

S01E09

S01E10


Review Unsolved (2018)

Unsolved online subtitrat este o serie de crimă cu scenariu adevarat, bazată pe investigațiile crimelor lui Tupac Shakur și Biggie Smalls.

Acesta este un bun biopic de investigație. În timp ce majoritatea producțiilor se vor concentra fie pe Tupac, fie pe Biggie, aceasta ia sarcina descurajantă de a explora ambele mudreri și de a le lega împreună și de fapt face o treabă bună din aceasta.

Cu atât de multe expuneri în ultimii ani; coroborate cu cele 20 de ani de crimă; de la Fox Tv; specială cu Ice Cube; până la producția BET; concentrată pe creșterea și căderea înregistrărilor Death Row; nu mă așteptam să intru în pare că; în acest moment; unghiul acestor crime a fost explorat ad nauseum.

Dar; ca cineva care a fost fan al ambilor artiști care au urmărit îndeaproape carierele și investigațiile în moartea lor; trebuie să spun că producătorii au făcut o treabă excelentă de a face un pas înapoi și de a privi la aceste crimă dintr-o perspectivă nouă.

În loc să încerce să pună în aplicare o teorie dominantă; așa cum au făcut-o multe alte producții de investigație despre Tupac și Biggie; aceasta îl imploră într-adevăr pe spectator să se gândească ca un anchetator și să privească toate unghiurile și motivele posibile; exagerată. Mă așteptam la mai multe rahaturi vechi Tupac și Biggie revizioniste și am crezut că ar putea fi vrednic de un râs rapid; dar am fost foarte plăcut surprins.