Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Unsane (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Steven Soderbergh
Actori: Claire Foy, Juno Temple, Aimee Mullins, Amy Irving, Erin Wilhelmi
An: Filme Online 2018
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Unsane (2018)

Un thriller despre percepție și control, Unsane urmărește povestea unei tinere femei care este persecutată de un hărțuitor și închisă împotriva voinței sale într-o instituție psihiatrică unde trebuie să se confrunte cu cea mai mare frică a sa.

După o pauză de 4 ani; Steven Soderbergh a revenit pe marele ecran cu un film horror ce se va juca cu mintea spectatorului și-l va face să-și iasă din minți. De fapt; filmul se cheamă chiar așa: Unsane. În plus; acest horror psihologic; cu Claire Foy în rol principal; a fost filmat integral cu un iPhone – o premieră pentru producțiile destinate marelui ecran.

Prezent la festivalul Sundance; Soderbergh a declarat într-un interviu că e de părere că telefonul mobil reprezintă viitorul cinematografiei și că el va continua să-și filmeze viitoarele producții pe iPhone. Din trailer nu-ți dai seama că filmul a fost tras pe iPhone și nu cu o cameră profesională. Revenind la ce se întâmplă în trailer; vei vedea cum într-o aparentă criză de paranoia; personajul lui Foy va fi internat într-un spital de nebuni; iar acolo lucrurile încep să fie atât unsane; cât și insane.

Cu cele mai multe filme ale lui Steven Soderberg, el povestește într-un mod care îi face pe telespectatori să nu știe ce se întâmplă exact. Unsane este așa. Titlul indică faptul că personajul principal ar putea fi nebun, dar, de asemenea, ar putea să nu fie nebun. Ei bine, se pare că acest film are un titlu excelent, deoarece este o sumare destul de precisă a filmului. O sumaritate mai lungă se întâmplă astfel: personajul principal ar putea fi nebun, dar poate că nu este nebun, dar unii cred că este nebun, dar face niște alegeri neregulate, astfel încât nu poate convinge pe toată lumea că nu este nebună.