Unsane (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Steven Soderbergh
Actori: Claire Foy, Juno Temple, Aimee Mullins, Amy Irving, Erin Wilhelmi
An: Filme Online 2018
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 6.5


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Unsane (2018)

Un thriller despre percepție și control, Unsane urmărește povestea unei tinere femei care este persecutată de un hărțuitor și închisă împotriva voinței sale într-o instituție psihiatrică unde trebuie să se confrunte cu cea mai mare frică a sa.

Dar, este această frică reală sau este produsul unor iluzii? Un hărțuitor digital pare să dețină toată puterea. Deși a facut tot ce este posibil pentru a scăpa de hărțuitorul ei, femeia nu se simte în siguranță, fiind într-o stare permanentă de alertă și teamă. În timp ce afirmă în continuare că un bărbat o urmărește și hărțuiește, ea este văzută ca fiind delirantă, iar încercările ei de a implica forțele de ordine conduc într-un fel la închiderea acesteia într-o instituție de boli psihice. Oare cine are cu adevărat mintea tulburată?

Este tentant să-i spunem psihotrilerul lui Steven Soderbergh din Unsane online subtitrat; un “rimel” pe care-l dă o clipă; la o revizie a politicii de gen; deși riscă să dărui gravitații exagerate la ceea ce era clar și în mod eficient conceput ca un tip de gen rapid și murdar ; scrisă; împușcată și tăiată cu mâncărimea și zelul nemaivăzut – și a făcut-o cu gusto-ul de alterări de imagine de către Claire Foy; ca o femeie de afaceri strânsă; involuntar angajată într-o instituție psihică suspectă în care arhitectul masculin al fricii ei poate sau nu poate călătoresc hale.