Unsane (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Steven Soderbergh
Actori: Claire Foy, Juno Temple, Aimee Mullins, Amy Irving, Erin Wilhelmi
An: Filme Online 2018
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 6.7


Premiera in Romania 01.06.2018! Trailer!


Review Unsane (2018)

Un thriller despre percepție și control, Unsane urmărește povestea unei tinere femei care este persecutată de un hărțuitor și închisă împotriva voinței sale într-o instituție psihiatrică unde trebuie să se confrunte cu cea mai mare frică a sa.

Dar, este această frică reală sau este produsul unor iluzii? Un hărțuitor digital pare să dețină toată puterea. Deși a facut tot ce este posibil pentru a scăpa de hărțuitorul ei, femeia nu se simte în siguranță, fiind într-o stare permanentă de alertă și teamă. În timp ce afirmă în continuare că un bărbat o urmărește și hărțuiește, ea este văzută ca fiind delirantă, iar încercările ei de a implica forțele de ordine conduc într-un fel la închiderea acesteia într-o instituție de boli psihice. Oare cine are cu adevărat mintea tulburată?

Este tentant să-i spunem psihotrilerul lui Steven Soderbergh din Unsane online subtitrat; un “rimel” pe care-l dă o clipă; la o revizie a politicii de gen; deși riscă să dărui gravitații exagerate la ceea ce era clar și în mod eficient conceput ca un tip de gen rapid și murdar ; scrisă; împușcată și tăiată cu mâncărimea și zelul nemaivăzut – și a făcut-o cu gusto-ul de alterări de imagine de către Claire Foy; ca o femeie de afaceri strânsă; involuntar angajată într-o instituție psihică suspectă în care arhitectul masculin al fricii ei poate sau nu poate călătoresc hale.

Suntem în coridorul schlock aici și Soderbergh rulează cu el; telefon în mână; sub mecanica tulburatoare de suspans; cu toate acestea; o notă de avertizare cu privire la pericolele femeilor necredincioase este doar audibilă.