Unfriended: Dark Web (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Un adolescent din filmul Unfriended: Dark Web online subtitrat ajunge intamplator in posesia unui laptop, insa descopera ca fostul proprietar nu doar ca il urmareste, ci va si face orice pentru a-l recupera.

Singurul lucru care tine legatura dintre Unfriended si Dark Web este utilizarea unui apel Skype; cu siguranta nu sunt frati si sunt mai degraba veri indepartati. Nu a fost continuarea pe care o asteptam. M-am asteptat la o repetare derivata a primului film cu niste adolescenti noi si o noua entitate misterioasa. Dark Web hazardeaza pe un traseu mai realist, explorand pericolele Internetului. Dupa vizionarea site-ului Unfriended: Dark Web, fiecare vizitator va investi intr-un webcam cover.

Desi este o incercare indrazneata, ar putea Unfriended: Dark Web online subtitrat sa sugereze ca Laura Barns este de fapt folosit ca un alias pentru un caracter Charon? In afara de aceasta sugestie gresita este dificil sa legati direct cele doua filme. Unfriended si Dark Web se desfasoara in timp real, facand un film de 92 de minute sa se simta mult mai lung. Oricine se simte plictisit nici macar nu trebuie sa se uite la ceas deoarece timpul este in coltul din dreapta-sus al ecranului. Acesta este un defect inevitabil pe care ambele filme din serie il au.


Regia: Stephen Susco
Actori: Rebecca Rittenhouse, Chelsea Alden, Betty Gabriel, Andrew Lees, Colin Woodell
An: Filme Online 2018
Gen: Groaza
IMDB: 5.5


Subtitrare Engleza! Se lucreaza la subtitrarea in romana!