Underworld Awakening (2012) Online Subtitrat


Titlu Romania: Lumea de dincolo Trezirea la viață
Regia: Måns Mårlind, Björn Stein
Actori: Kate Beckinsale, Michael Ealy, India Eisley
Anul: 2012
Gen: Groaza, Fantezie, Actiune
Durata: 88 minute
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Lumea de dincolo 4 Trezirea la viata – Underworld Awakening

Lupta de milenii dintre Vampiri și Lycani își continuă dezlănțuirea în excepționalul film, Lumea de dincolo Trezirea la viață sau Underworld Awakening, cel de-al patrulea și cel mai spectaculos film al mult îndrăgitei serii Underworld. În Lumea de dincolo-Trezirea la viață, acțiunea sagăi și haosul luptei sunt transferate la un nivel superior aducând-o pe legendara războinică a Vampirilor, Selena (Kate Beckinsale), în confruntare directă cu cel mai puternic adversar al ei. În același timp ea descoperă un secret șocant, care îi va schimba toate principiile și valorile pentru care a luptat până acum.

Au trecut cincisprezece ani in Underworld Awakening, de când Selena și iubitul ei Michael; pe jumătate om și pe jumătate Lycan; l-au învins pe liderul vampirilor; Marcus; în Underworld Evolution. În anii care s-au scurs de atunci; omenirea a descoperit existența clanurilor de Vampiri și Lycani și a lansat un război total împotriva lor; dorind să distrugă ambele specii. Selena; capturată în timpul genocidului; se trezește; după mai mult de un deceniu; descoperindu-se captivă într-un laborator bine păzit al Antigen; o puternică corporație biotech; care vrea să descopere un vaccin împotriva virusului care a dus la apariția Vampirilor și Lycanilor.

Selena află cu durere că Michael a murit; dar durerea ei este în curând depășită de o șocantă descoperire: În timp ce era supusă unei proceduri criogenice; ea dăduse naștere unei fetițe; Eva (India Eisley). În timpul fugii sale în căutarea unui adăpost pentru copilul ei; Selena descoperă că se află într-o lume în care poporul ei; altădată mândru; fusese hăituit până aproape de dispariție; iar puținii supraviețuitori trăiau ascunși sub pământ.

PortalulTauTV.com
Underworld Awakening (2012) Online Subtitrat in Romana
Underworld Awakening (2012)
Editor's Rating:
4