Under the Silver Lake (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Stabilita in Los Angeles, povestea Under the Silver Lake online subtitrat se concentreaza in jurul unui barbat care devine obsedat de circumstantele stranii ale crimei unui mogul miliardar si de rapirea unei tinere. Sam, un tanar prietenos, insa fara vreun rost, devine un detectiv neasteptat, rapid implicat intr-o situatie complicata, in timp ce investigheaza disparitia misterioasa a vecinei sale de care s-a indragostit.

Cand aceasta dispare, Sam porneste intr-o calatorie bizara de-a lungul Los Angeles-ului pentru a decoda secretul din spatele disparitiei ei, lucru care il conduce in cele mai intunecoase profunzimi ale misterului, scandalului si conspiratiei. Pe masura ce examineaza orasul Los Angeles, cautand orice fel de indicii pe care le poate gasi, el da peste o conspiratie mai mare si mai sinistra decat isi imaginase vreodata, una care implica miliardari, celebritati, mituri urbane si chiar cultura pop asa cum o stim.


Regia: David Robert Mitchell
Actori: Callie Hernandez, Sydney Sweeney, Jimmi Simpson
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie, Crima, Drama
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Under the Silver Lake (2018) Film Online Subtitrat in Romana
Under the Silver Lake (2018) Online Subtitrat in Romana
Under the Silver Lake (2018) Film Online Subtitrat in Romana Stabilita in Los Angeles, povestea Under the Silver Lake online subtitrat se concentreaza in j
Editor's Rating:
5