Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Under the Shadow (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Babak Anvari
Actori: Narges Rashidi, Avin Manshadi, Bobby Naderi
An: 2016
Gen: Drama, Groaza, Thriller
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Under the Shadow

O mamă, Shideh (Narges Rashidi) și fiica ei Dorsa (Avin Manshadi) luptă pentru a face față terorilor de dupa razboiul din anii ’80, dintre Iran și Irak, când un rău malefic începe să le bântuie casa.

Desfasurandu-si evenimentele in Teheranul anului 1988, in timpul fazei „războiului oraşelor” dintr-un razboi ce a durat aproape un deceniu intre Irak si Iran, filmul Under the Shadow online subtitrat spune povestea lui Shideh si Dorsa, o mama si fetita ei care au ramas in apartamentul lor in timp ce bombele cadeau asupra orasului din toate directiile. Pe masura ce atacurile cresteau ca frecventa, orasul se golea de oameni. La inceput, cele doua au ramas din cauza incapatanarii lui Shideh de-a pleca, insa apoi cand se convinge ca e vremea sa plece nu mai poate face asta din cauza unor intamplari supranaturale ce par sa fi pus stapanire pe casa si le impiedica pe cele doua sa paraseasca apartamentul.

Cei mai mulți oameni vor demite “Sub umbra”, imediat după ce a văzut rating-ul PG-13. nu. Dați-i o șansă, și tu nu vei regreta. Acest film nu se bazează pe sperie de salt ieftine. Modul în care filmul este în ritm, de fapt, ea permite tensiunea și intensitatea se acumulează; încetul cu încetul, și spaimele pe care le oferă, deși puțini la număr, sunt garantate pentru a lăsa un semn. Într-o anumită instanță, toată lumea din sală a țipat și aproape că a sărit din scaunele lor; iar eu vreau să spun * * toată lumea, și care merge pentru a arăta cât de bine filmul face în toată lumea trăgând în.