Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Under an Arctic Sky (2017) Film Online Subtitrat


Regia:
Actori: Chris Burkard, Sam Hammer, Steve Hawk
An: 2017
Gen: Documentare, Aventura
IMDB: 7.1


Se lucreaza la subtitrare!


Review Under an Arctic Sky (2017)

Șase surferi navighează de-a lungul țărmurilor înghețate ale Islandei, pe măsură ce se va întâmpla cea mai gravă furtună de la douăzeci și cinci de ani.

Dacă spectatorii cred că navigarea este rece, atunci documentarul de 40 de minute, Under a Arctic Sky, de Chris Burkard își va face mintea. Filmul a debutat la Festivalul de Film Tribeca și face acum turneele în circuitul festivalului de film. Sub un Arctic Sky a fost făcut cu un buget modest, pietriș, o mulțime de pasiune și atletism în cel mai bun caz.

Există locuri care vin în minte în mod automat când cineva se gândește la navigare; dar majoritatea sunt locuri unde apa este caldă și soarele straluceste. Surferii experți sunt mereu în căutarea valului perfect și a experienței viitoare; dar puțini dintre ei se gândesc să părăsească terenurile deja consacrate sau apele tropicale. Apoi vine domnul Burkard și echipajul său plin de alte surferi profesioniști și pasionați; și voilá; limita surfing-ului este împinsă spre nord și în vreme extrem de rece.

Cei șase surferi și echipajul navighează de-a lungul țărmurilor înghețate din Islanda din Under an Arctic Sky online subtitrat, pentru a găsi umflarea arctică perfectă; pentru a-și testa spiritele individuale și pentru a împinge tehnologia la limită. Filmul nu a necesitat o singură expediție; ci două expediții pentru a obține imaginile și pentru a depana camera solidă și inconfundabilă Sony a7S cu clopote și fluiere pentru a capta frumusețea arcticului în condiții de lumină scăzută și în condiții de albire. Folosind fotografia cu dronă și alte tehnologii; cum ar fi Canon C300; echipajul captează imagini și înregistrări uimitoare în tot felul de condiții dificile.