Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Uncle Drew (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Filmul Uncle Drew online subtitrat spune povestea lui Dax, un baschetbalist din Harlem, care doreste sa castige un turneu de streetball si astfel cere ajutorul fostei echipe ale lui Uncle Drew. Formata din Kyrie Irving, Shaquille O’Neal, Chris Webber, Reggie Miller, Nate Robinson si Lisa Leslie. Impreuna ei trec prin multe dificultati, toate cu scopul de a ajunge la obiectivul final care este castigarea trofeului.

Kyrie Irving a fost cunoscut de-a lungul timpului sub porecla de Uncle Drew online subtitrat datorita reclamelor pe care fostul campion le-a facut cu Pepsi. In aceste scurte episoade, jucatorul de 25 de ani se costuma asemenea unui batran si juca in parcuri, starnind uimirea publicului.

In aceasta vara, Kyrie Irving a decis sa plece la alta echipa, dupa 6 ani petrecuti la Cleveland Cavaliers. Prin urmare, fundasul american a ajuns la Boston Celtics; unde este indiscutabil cel mai bun jucator si a reusit sa arate ca poate sa conduca o echipa de unul singur. Celtics ocupa a doua pozitie in clasamentul conferintei de Est, in timp ce Kyrie Irving are medii stagionale de 24,7 puncte, 3,6 recuperari si 5 pase decisive.

De asemenea, una din calitatile principale ale lui „Uncle Drew online subtitrat este modul in care reuseste sa dribleze si sa treaca de adversarii sai. Tocmai acest lucru a fost surprins si in reclamele facute de Pepsi in care; de-a lungul timpului, au mai aparut jucatori cunoscuti precum Kevin Love, Nate Robinson sau Ray Allen.


Regia: Charles Stone III
Actori: Tiffany Haddish, Nick Kroll, Shaquille O’Neal
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie, Sport
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare