Uncle Drew (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Charles Stone III
Actori: Tiffany Haddish, Nick Kroll, Shaquille O’Neal
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie, Sport
IMDB: 5.7


Se lucreaza la subtitrare!


Review Uncle Drew (2018)

Kyrie Irving a fost cunoscut de-a lungul timpului sub porecla de „Uncle Drew” datorită reclamelor pe care fostul campion le-a făcut cu Pepsi. În aceste scurte episoade, jucătorul de 25 de ani se costuma asemenea unui bătrân și juca în parcuri, stârnind uimirea publicului.

În această vară, Kyrie Irving a decis să plece la altă echipă, după 6 ani petrecuți la Cleveland Cavaliers. Prin urmare, fundașul american a ajuns la Boston Celtics unde este indiscutabil cel mai bun jucător și a reușit să arate că poate să conducă o echipă de unul singur. Celtics ocupă a doua poziție în clasamentul conferinței de Est, în timp ce Kyrie Irving are medii stagionale de 24,7 puncte, 3,6 recuperări și 5 pase decisive.

De asemenea; una din calitățile principale ale lui „Uncle Drew” este modul în care reușește să dribleze și să treacă de adversarii săi. Tocmai acest lucru a fost surprins și în reclamele făcute de Pepsi în care; de-a lungul timpului; au mai apărut jucători cunoscuți precum Kevin Love; Nate Robinson sau Ray Allen.

Cu toate acestea; producătorii au decis să ducă acest proiect la un alt nivel și astfel recent a apărut trailerul filmului Uncle Drew; ce urmează a fi lansat în 28 iunie.

Filmul spune povestea lui Dax; un baschetbalist din Harlem; care dorește să câștige un turneu de streetball și astfel cere ajutorul fostei echipe ale lui Uncle Drew; formată din Kyrie Irving; Shaquille O’Neal; Chris Webber; Reggie Miller; Nate Robinson și Lisa Leslie. Împreună ei trec prin multe dificultăți; toate cu scopul de a ajunge la obiectivul final care este câștigarea trofeului.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Uncle Drew (2018)
Nota film
41star1star1star1stargray