Unbreakable Kimmy Schmidt (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Robert Carlock, Tina Fey
Actori: Tituss Burgess, Jane Krajkowski, Ellie Kemper, Carol Kane
An: 2015
Gen: Seriale Online, Comedie, Drama
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Unbreakable Kimmy Schmidt SEZONUL 3 Online Subtitrat:


S03E01

S03E02

S03E03

S03E04

S03E05

S03E06

S03E07

S03E08

S03E09

S03E10

S03E11

S03E12

S03E13


Sinopsis Unbreakable Kimmy Schmidt

Drama Unbreakable Kimmy Schmidt online subtitrat o are în centru pe Kimmy Schmidt, o femeie care după 15 ani în care a făcut parte dintr-un cult este salvată, alături de alte 3 femei, fapt ce cauzează o senzație națională. Kimmy se mută în New York și începe să-și trăiască viața și să se bucure de tot ceea ce îi oferă aceasta.

Nelimitat Kimmy Schimdt nu este deloc mijloc, slab sau nefericit. Se strălucește prin originalitate, echilibrarea tactică a umorului și a satirei și este absolut îndrăzneață. Premisa este ciudată și nu sugerează că este o comedie, chiar și pentru o comedie neagră, pare a fi o întindere. O femeie scapă de un cult după ce a fost închisă timp de 15 ani și începe o nouă viață în New York City. Pilotul începe deoarece femeile sunt salvate și recuperate în lume după 15 ani de închisoare. Este o idee foarte neconvențională pentru o comedie, dar depășește așteptările. Ellie Kemper, subiectul acestui spectacol, este minunat de ciudat, dulce și performanța ei este plăcută de privit.

Scrisoarea lui Tina Fey este clar afirmată ca personajul principal, Kimmmy, este un puternic, puternic, hotărât și de neșters. Co-scriitor și producător, Robert Carlock, de asemenea merită un credit în acest sens. Un încrucișat Kimmy Schmidt nu este ascuns în umbra lui 30 Rock și nu încearcă să reproducă rezultatele. Funcționează în propriul său drept și este executat în mod strălucit. Tonul este plin de bucurie și cu inima ușoară, dar indică temele mai întunecate și implementarea comediei întunecate este succintă și plină de satisfacții.