Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Un politist si trei sferturi – Ride Along 2 (2016) Online Subtitrat


Regia: Tim Story
Scenariu: Phil Hay, Matt Manfredi
Actori: Ice Cube, Kevin Hart, Tika Sumpter
Anul: 2016
Gen: Actiune, Comedie
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Un politist si trei sferturi – Ride Along 2

În comedia Un poliţist şi trei sferturi film online subtitrat, agentul de pază logoreic Ben Barber (Hart), nou acceptat în academie, i se alătură lui James Payton (Cube) – un detectiv coleric al Departamentului de Poliție din Atlanta – pentru a patrula străzile din Atlanta.

În încercarea de a dovedi că este mai mult decât un dependent de jocuri video, Ben încearcă să-i arate viitorului său cumnat că merită să se însoare cu Angela, sora lui James. În timpul unei patrule ce trebuia să fie fără evenimente, Ben se implică în cel mai recent caz al detectivului…și trăiește cele mai nebune 24 ore din viața lui.

Nu numai că noaptea lor nebună i-a condus la cel mai notoriu criminal din Atlanta, Ben a jucat un rol crucial în arestarea lui…și astfel lui James i-a fost mult mai greu să nu îi dea binecuvântarea pentru a se însura cu Angela.

Continuarea Ride Along 2 film online subtitrat începe după aproximativ un an de la ultima aventură a eroilor noștri. Planurile pentru o călătorie rapidă în Miami se duc pe apa sâmbetei când activitățile lor de poliție neortodoxe; îi pun într-o situație compromițătoare care amenință să submineze un caz major… și ziua de nuntă a lui Ben și Angela.