Un glonț la țintă – Jack Reacher (2012) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Crima, Mister
Scenariu: Lee Child, Christopher McQuarrie
IMDB: 7.0
Regizor(i): Christopher McQuarrie
Actori: Tom Cruise, Rosamund Pike, Richard Jenkins


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Un glonț la țintă – Jack Reacher

Jack Reacher film online subtitrat, eroul seriei bestseller care îi poartă numele, creat de Lee Childs, trece granița genurilor și își face debutul pe marele ecran în JACK REACHER. UN GLONȚ LA ȚINTĂ. Fostul investigator militar Jack Reacher (Tom Cruise) este pe urmele unui ucigaș care a omorât șase oameni. Fiecare dintr-un singur foc. Când polițiștii sunt siguri că a pus mâna pe suspect, acesta refuză să scoată o vorbă. In schimb le dă o hârtie pe care scrie atât: “Aduceți-l pe Jack!”. Așa începe o cursă contracronometru pentru aflarea adevărului din spatele acestui caz. Pe care îl va demonta piesă cu piesă luptându-se cu un dușman la care nimeni nu se aștepta.

Un lunetist acuzat că a ucis cinci persoane la întâmplare pe o stradă din Pittsburgh solicită prezența la anchetă a investigatorului militar Jack Reacher (Tom Cruise). In locul unui avocat ales din oficiu. La scurt timp, el este bătut grav și lăsat în comă, iar el încearcă să descâlcească ițele unei crime multiple inexplicabile.

Intriga nu este originală, ea fiind imaginată mai întâi de Agatha Christie în romanul ”The A.B.C. Murders” (1936), în care un criminal necunoscut ucide patru oameni la întâmplare din câte un oraș ales după o ordine alfabetică, iar Poirot descoperă o legătură între aceste patru crime foarte asemănătoare cu cea din acest film.

Un glonț la țintă online subtitrat inspirat dintr-un roman american al lui Lee Child, este un thriller inteligent, cu secvențe de acțiune bine realizate și cu o interpretare carismatică a lui Tom Cruise. Filmul depășește majoritatea producțiilor similare din ultima perioadă prin complexitatea acțiunii, prin modul ingenios de descoperire a motivației unui caz inexplicabil și prin confruntarea diabolică de la distanță între doi adversari puternici.