Ultimul cântec – The Last Song (2010) Online Subtitrat


Regia: Julie Anne Robinson
Actori: Miley Cyrus, Liam Hemsworth, Greg Kinnear
An: 2010
Gen: Drama, Muzicale, Romantice
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Ultimul cântec – The Last Song (2010)

Filmul Ultimul cântec – The Last Song este o drama romantica care o are ca protagonista pe adolescenta Ronnie Miller (Miley Cyrus) care a rămas extrem de afectată în urma divorțului părinților ei, Kim și Steve, respingând orice comunicare cu tatăl său și având o atitudine neplăcută față de mama și fratele mai mic.

Mai mult, ea este pe cale să renunțe la o bursă oferită de academia de muzică Julliard și își construiește un anturaj care o aduce numai în situații neplăcute.

Kim Miller decide că cei doi copii trebuie să își petreacă vara împreună cu tatăl lor; în micul orășel Tybee Island din Georgia; iar Ronnie nu este deloc încântată; manifestându-și ostilitatea și răceala față de el. Totuși; pe cei doi încă îi unește pasiunea împărtășită pentru muzică.

În timpul vacanței; Ronnie se îndrăgostește de cel mai popular personaj local; Will și reușește să se împace cu tatăl său și să îi continue munca dupa ce acesta pierde lupta cu cancerul. Filmul este povestea unei veri petrecute într-o frumoasă casă de pe plajă; a primei iubiri; a iertării și a celei de-a doua șanse.