Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Ultima redută – The Last Stand (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Crima, Thriller
Scenariu: George Nolfi, Jeffrey Nachmanoff,Andrew Knauer
IMDB: 6.4
Regizor(i): Ji-woon Kim
Actori: Arnold Schwarzenegger, Jaimie Alexander, Genesis Rodriguez


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Ultima redută – The Last Stand

Last Stand spune povestea lui Ray Owens (Arnold Schwarzenegger), un șerif hotărât să țină piept cu orice preț traficanților de droguri care-și fac de cap pe teritoriul său.

Ray Owens este un șerif aflat în pragul pensionării, care s-a resemnat să lupte împotriva infractorilor mărunți. Ce operează în micul oraș Sommerton Junction situat la granița Statelor Unite ale Americii cu Mexicul. După ce a renunțat la postul pe care l-a ocupat în Departamentul de Poliție din Los Angeles.

Atunci când Cortez (Eduardo Noriega), cel mai căutat și faimos lider al traficanților de droguri mexicani, reușește să evadeze în mod spectaculos dintr-un convoi de deținuți escortat de agenți FBI și se îndreaptă spre localitatea Sommerton Junction cu scopul de a se refugia în Mexic și a scăpa de rigorile legii, având asupra lui 400 milioane de dolari și gonind spre frontiera cu o viteză de 200 mile pe oră.

Intr-o mașină sport Gumpert Apollo ce i-a fost pusă la dispoziție de subalternii loiali, Ray Owens întrevede șansă de a-și răscumpăra greșelile trecutului capturându-l pe infractor. Singura problemă este ca șeriful este înconjurat de o echipă neexperimentata de polițiști, iar Cortez are în jurul lui o armată de ticăloși bine antrenați și înarmați până-n dinți, luând între timp și un ostatic pentru a-și asigura scăparea.