Ultima Navă – The Last Ship (2014) Serial Online Subtitrat


Regia: Steven Kane, Hank Steinberg
Actori: Eric Dane, Rhona Mitra, Adam Baldwin, Charles Parnell
An: 2014
Genuri: Seriale Online, SF, Drama, Actiune
IMDB: 7.5
Durata: 60 minute


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Last Ship SEZONUL 4 Online Subtitrat:


S04E01

S04E02

S04E03

S04E04

The Last Ship S04E05

S04E06

S04E07

S04E08

S04E09

S04E10


Sinopsis Ultima Navă

Bazat pe romanul lui William Brinkley, The Last Ship îi are în centrul atenției pe membrii echipajului navei U.S.S. Nathan James. Conduși de căpitanul Tom Chandler. În misiune printre ghețurile de la Polul Nord, Chandler își va da seama curând de ce una dintre directive a fost lipsa oricărui contact cu restul lumii. Un virus ucigător decimează sute de milioane de oameni pe glob. Iar laboratorul improvizat pe nava lui Chandler de virusologii civili Rachel Scott (Rhona Mitra) și Quincy Tophet (Sam Spruell) poate fi unica șansă pentru găsirea unui leac.

Serialul „Ultima Navă” revine cu o nouă misiune pentru a salva omenirea, pe măsură ce lumea continuă să lupte pentru supraviețuire. Eric Dane („Anatomia lui Gray”), Bridget Regan („Agent Carter”) și Adam Baldwin („Firefly”, „Chuck”) sunt actorii principali ai serialului care prezintă consecințele unei catastrofe globale, după ce un virus letal decimează populația lumii. TNT va lansa cel de-al patrulea sezon „Ultima Navă” luni, 21 august, de la ora 22.55.

Pe parcursul primelor trei sezoane, distrugătorul naval U.S.S. Nathan James a fost vehiculul pe care a avut loc descoperirea antidotului pentru virusul letal și cu care s-a făcut distribuirea, având ca efect o recuperare globală. După evenimentele de la sfârșitul sezonului trecut, Tom Chandler (Eric Dane) a renunțat la titlurile și responsabilitățile sale eroice și a căutat consolarea și anonimatul în sânul familiei sale, într-un mic sat de pescari din Grecia. Între timp, căpitanul Slattery (Adam Baldwin) și echipajul de pe Nathan James au descoperit că virusul s-a extins și acum infectează culturile agricole din întreaga lume, aducând umanitatea în pragul foametei.