Ultima judecata – Dredd (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Pete Travis
Actori: Karl Urban, Olivia Thirlby, Lena Headey
An: 2012
Gen: Actiune, Crima, SF
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Ultima judecata – Dredd

Teritoriul Americii în viitor este un deșert nesfârșit. Pe Coasta de Est, începând din Boston și pânâ în Washington DC se întinde Mega City One, o metropolă imensă, dominată de violență, unde locuiesc peste 400 de milioane de oameni, într-o teamă perpetuă.

Singurii din Dredd online subtitrat, care încearcă să facă ordine în acest haos urban sunt cei supranumiți Judecătorii. Aceștia reprezintă întregul sistem: oameni ai legii, jurați, judecători și călăi. Cel mai bun dintre Judecători este Dredd, căruia Judecătorul suprem îi dă o misiune. El trebuie să testeze un Judecător începător, pe Cassandra Anderson, care are puteri telepatice. Totul trebuie să fie de fapt ca o zi de instrucție.

Judecătorii sunt în drum spre locul unde a avut loc o crimă, în Peach Trees, un zgârie nori de 200 de etaje condus de clanul mafiot al lui Ma-Ma. Atunci când cei doi Judecători încearcă să-i aresteze pe oamenii lui Ma-Ma, aceasta ordonă închiderea clădirii si Judecătorii se găsesc prinși într-o capcană a terorii, cu mafioții pe urmele lor. Totul se transformă acum într-o luptă pentru supraviețuire.

Karl Urban din Ultima judecata online subtitrat, cunoscut pana acum din filme ca Star Trek sau Lord of the Rings, isi transforma personajul cu masca intr-un erou pentru care legea este sfanta. Cu o atitudine autoritara, impasibil si de neclintit atunci cand trebuie sa faca ordine, Dredd pare natural si desi, la baza este un erou de benzi desenate create in urma cu 35 de ani , de John Wagner si Carlos Ezquerra, el nu este asemeni lui Batman sau Super-man, ci ramane un simplu om al legii.