Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Ultima casă pe stânga – The Last House on the Left (2009) film online subtitrat

Regia: Dennis Iliadis
Actori: Riki Lindhome, Usha Khan, Martha MacIsaac, Sara Paxton, Monica Potter
Anul: 2009
Gen: Groaza
Durata: 110 minute
IMDB: 6.6/10 din 41922 voturi

Am văzut patru filme inspirate de același balada populară din secolul al 13-lea: Ingmar Bergman “Virgin primăvară” (1960), “Ultima casă pe stânga” (1972), David DeFalco lui “Chaos” (2005) Wes Craven și acum Dennis remake Iliadis “a filmului 1972, de asemenea, intitulat “Ultima casă pe stânga”

Ceea ce știu sigur este că filmul Bergman este cel mai bun. Dincolo de faptul că, în versiunile sunt o confuzie de contradicții. Am dat 1972 de film de 3,5 stele, descriind-o ca “un loc de dormit puțin dur, amar de un film Ultima casă pe stânga care este de aproximativ patru ori mai bun ca te-ai aștepta.” I-am dat 2005 de film de zero stele, descriind-o ca “urât, nihilist și crud -. Un film Regret că a văzut” Ce cred despre cele mai recente poveste despre o fată care merge de mers pe jos în pădure, este violată și în unele versiuni este ucis, și ale căror atacatorii apoi caută adăpost în casa părinților ei, care își dau seama cine sunt, și se răzbune?

Aș încă admira versiunea 1972 azi? Pot lauda lui 2009, după ce i atace lui 2005? Nu este mai mult sau mai puțin același material? Nu chiar. În film Bergman, tatăl cere iertare lui Dumnezeu pentru a lua răzbunare și spune, “Eu vă, Dumnezeu promite, aici, pe trupul mort al singurul meu copil, vă promit că, pentru a curăța păcatele mele, aici voi zidi o biserică. Pe acest loc. de mortar și piatră … și cu acestea, mâinile mele. ”

Și o astfel de biserică a fost construită în anii 1300 și încă se ridică la Karna în Suedia. Nici o biserici va fi construit din cauza altor filme Ultima casă pe stânga, nu părinții vor cere iertare și câteva membri ai publicului va crede că ar trebui. Aceste filme sunt în genul horror, care a încercat o dată pentru a speria publicul, dar acum invită publicul să împărtășească teama și durerea a personajelor. Acesta este un gen care poate duce de box-office, fără stele nume, probabil pentru că fanii știu că stele mari apar foarte rar într-o singură (nu mă gândesc de filme în care povestea este în primul rând, dar cei în care violența grafică este primul) .