Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Ultima bătălie – Street Fighter (1994) Film Online Subtitrat


Regia: Steven E. de Souza
Actori: Jean-Claude Van Damme, Raul Julia, Ming-Na Wen
Anul: 1994
Gen: Aventura, Comedie, Actiune
Durata: 102 minute
IMDB: 3.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Ultima bătălie – Street Fighter

Bazat pe ultracunoscutul joc video Street Fighter II, acest thriller il are in prim-plan pe Jean-Claude Van Damme in rolul unui expert in arte martiale, colonelul Guile, bravul conducator al Fortelor de Combat Nationale. Acesta trebuie sa intervina cand oamenii infamului general Bison, liderul dereglat psihic al unui stat numit Shadaloo, deturneaza un autobuz plin cu angajati ai Fortelor Nationale.

Bison solicita o rascumparare de cateva milioane de dolari in contul eliberarii ostaticilor. Guile este trimis in secret pe teritoriul lui Bison, in timp ce autoritatile negociaza cu acesta rascumpararea. Generalul va fi insa o nuca greu de spart pentru ca pe langa luptatori abili si fanatici, a cumparat si o ziarista si o pereche de puscariasi evadati capabili de ferocitati inimaginabile.

Filmul, in care superba Kylie Minogue are o partitura secundara, a fost marcat de moartea lui Raul Julia, rapus de cancer la scurt timp inainte de lansarea oficiala.

În națiune din Asia de Sud-Est de Shadaloo City, războiul civil a izbucnit între forțele smintit dictator militar general M. Bison (Raul Julia) și Națiunile aliate, o forță militară multinațională, condusă de comandantul lor regională, colonelul William F. Guile. Bizoni a capturat recent mai multe A.N. lucrătorilor de relief, și printr-o emisiune de radio în direct două sensuri, cere Viclenia asigura o 20 miliarde $ răscumpărare în trei zile, sau se confruntă cu responsabilitatea pentru moartea ostaticilor din Street Fighter.