Uimitorul Om-Paianjen 2 – The Amazing Spider Man 2 (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura, SF
Producator(i): Alex Kurtzman , Roberto Orci
IMDB: 6.8
Regia: Marc Webb
Actori: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Uimitorul Om-Paianjen 2 – The Amazing Spider Man 2

După cum se știe, cel mai important conflict al Omului-Păianjen a fost dintotdeauna cu el însuși. Lupta dintre îndatoririle obișnuite ale lui Peter Parker și responsabilitățile ieșite din comun ale Omului-Păianjen. Însă lupta cea mai mare este abia pe cale să înceapă.

Pentru Peter Parker (Andrew Garfield), nimic nu e mai minunat decât să sară de pe un zgârie-nori pe altul. Să fie considerat un erou și să aibă o iubită ca Gwen (Emma Stone). Dar toate acestea au un preț: Spider-Man e singurul care își poate proteja concetățenii și New York-ul de indivizii rău-intenționați. Si periculoși care amenință orașul. De data aceasta, el are de înfruntat un adversar mult mai puternic decât el. Pe nume Electro (Jamie Foxx). Odată cu reapariția vechiului său prieten, Harry Osborn (Dane DeHaan). Peter realizează că toți dușmanii săi au un punct în comun: laboratoarele OsCorp.

Pare foarte interesant, totusi ma intreb daca Carnajul va aparea in aceasta parte, el fiind cel de al doliea simbiot din fostul serial Spier-Man ( pentru cine nu stie ) . Sper sa iasa bine, macar atat sa faca, dupa gresala imensa de-a relua de la inceput toata trilogia . In mare parte prima parte a iesit bine, nu poti spune ca a fost un dezastru, chiar daca a precedat multe nentelegeri . Tot ce pot spune este ca sunt afirmativ in legatura cu parte a doua si sigur nu va dezamagii… cum cred unii .


Trailer Uimitorul Om-Paianjen 2 – The Amazing Spider Man 2