Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
Donatii Aprilie 2019: 10 euro din 40 euro hosting
  •  
  •  

Turnul Întunecat – The Dark Tower (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Nikolaj Arcel
Actori: Katheryn Winnick, Matthew McConaughey, Idris Elba, Jackie Earle Haley, Abbey Lee
An: 2017
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Turnul Întunecat – The Dark Tower

O nouă dimensiune a imaginației ni se deschide odată cu lansarea aventurii SF “The Dark Tower” – prima ecranizare a operei omonime semnate de celebrul scriitor Stephen King. Captiv într-un peisaj deșertic dintr-un dezolant univers paralel, ultimul pistolar, Roland Deschain (Idris Elba), duce o nesfârșită luptă cu Walter O’Dim alias “Omul în negru” (Matthew McConaughey). Acesta urmărește să distrugă Turnul întunecat, elementul-cheie care menține Universul laolaltă, iar singurul care-l poate împiedica este Roland. Binele și răul se înfruntă pentru ultima dată, într-o confruntare de al cărei deznodământ depinde soarta întregii lumi. Regia filmului îi aparține lui Nikolaj Arcel, iar scenariul este realizat de acesta si Akiva Goldsman, Jeff Pinkner și Anders Thomas Jensen, după romanele lui Stephen King.


Review Turnul Întunecat – The Dark Tower

Regizorul Nikolaj Arcel şi operatorul său; Rasmus Videbaek; fac echipă din nou; a cincea oară; pentru realizarea filmului The Dark Tower. Câştigătorul premiului Bodil (echivalentul danez al Oscarului) pentru imaginea filmului A Royal Affair; Videbaek; afirmă: „Imaginea filmului The Dark Tower diferă esenţial de la o secvenţă la alta: trecem de la micul apartament al lui Jake; unde camerele sunt aproape de el ca şi când ar vrea să-i pătrundă în minte; la lumea enormă în care intră băiatul; unde filmările devin extrem de largi; ca într-un deşert orbitor”.

„Filmul are de toate în el, de la secvenţele din lumea lui Jake, unde am folosit camere de mână pentru a filma micile lui desene şi schiţe, până la perspectivele imense din Mid-World, sau secvenţele de noapte în care filmam în pădure cu o echipă de două sute de oameni sau până la secvenţele de mare acţiune, cu coregrafie complicată,” continuă Videbæk. „Dacă e ceva nou în privinţa imaginii acestui film, atunci este vorba despre combinaţia acestor elemente care pornesc de la imaginea de documentar şi se termină într-un vârtej de acţiune nebunească.”