Tully (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Jason Reitman
Actori: Mackenzie Davis, Charlize Theron, Mark Duplass
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 7.3


Subtitrare Engleza!Se lucreaza la subtitrarea in romana!


Review Tully (2018)

O comedie despre maternitate, Tully urmărește viața lui Marlo, o mamă a trei copii care, în imposibilitatea de a se ocupa de nou-născutul ei, angajează o bonă cu care va dezvolta rapid o conexiune specială.

Extenuată peste măsură, Marlo trebuie să aibă grijă de nou-născut, însă resursele ei par că au ajuns la limită. În acest sens, dornic să o ajute, fratele ei îi oferă serviciile lui Tully, o dădacă care vrea să o ajute cu micuții ei noaptea.

Deși inițial este reticentă, în speranța că va atenua o parte din stresul prezent în viața ei, Marlo acceptă oferta. Cu toate că la început se îndoiește de acest “cadou”, treptat, ambele vor crea o legătură puternică, iar în cele din urmă Marlo va ajunge să aibă un atașament special pentru această surprinzătoare și tânără bonă pe nume Tully.


Charlize Theron in Tully

Pentru rolul mamei epuizate, cu trei copii, din Tully (o incursiune emoţionantă şi amuzantă în culisele maternităţii, văzută şi din perspectiva bonei ideale), Charlize Theron a trebuit să îşi sacrifice din nou silueta perfectă, aşa cum a mai făcut-o înainte şi pentru rolul din Monster. Starul de origine sud-africană s-a îngrăşat 22 de kg pentru a arăta aşa cum îi cerea partitura – mama a doi copii minori, din nou însărcinată. Însă, dacă a pune kilograme în puls nu a fost o problemă pentru actriţa de 42 de ani, revenirea la forma de dinainte s-a dovedi mult mai dificilă.

„Eram mult mai tânără când am făcut Monster. Aveam, cred, în jur de 27 de ani. Nu, acum nu pot spune că am renunţat la snack-uri pentru o săptămână şi, gata, am revenit la forma dinainte. Nu se mai întâmplă asta acum!”, a menţionat Theron, în emisiunea The Ellen Show de miercuri.

Alimentul pe care actriţa l-a avut mereu la îndemână în „dieta de îngrăşare” pentru Tully a fost cartoful. Mai exact, chipsurile din cartofi. „Mâncam mult din toate, însă m-am fixat pe chipsurile din cartofi. Le mâncam peste tot. Aveam o pungă în maşină, una la baie, una în bucătărie, una pe raftul din hol, una un rulota de pe platourile de filmare. Găseai căte o pungă din aceea peste tot”, a povestit ea.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Tully (2018)
Nota film
51star1star1star1star1star