Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Tu dors Nicole (2014) Film Online Subtitrat


Regia: Stéphane Lafleur
Actori: Julianne Côté, Pierre-Luc Lafontaine, Luc Senay
An: 2014
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Tu dors Nicole (2014)

În timp ce părinții sunt plecați, o femeie tânără și un prieten își petrec vacanța în vară și se alătură fratelui și colegilor săi.

M-am simtit alb-negru a fost o alegere excelenta care a ajutat sa se concentreze pe tot ce se intampla in jurul scenei; cum ar fi sunetul unui tambur sau o masina de cusut; golirea suburbiilor sau a unui camp; facandu-se atat de usor sa se piarda in film; chiar dacă nu vorbești limba franceză; am crezut; de asemenea; că subtitrările încadrate în partea dreaptă jos erau o atingere plăcută.

Când eram conștient de film Tu dors Nicole online subtitrat; numai pentru că scenele au fost împușcate atât de bine și mi-am amintit că mă uitam la actori; nu la prieteni; pe care aș fi putut-o fi cunoscut foarte bine ca adolescenți și cred că mulți oameni ar putea să identifice cu caracterele de pe ecran. A existat un sentiment pe tot parcursul filmului că chiar și personajele de sprijin se simțeau familiare și mai ales am iubit munca de voce pentru cei zece ani. O să mă mai uit la Nicole din când în când; și nu doar pentru că muzica merită alta să asculte.