Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Trust (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Evan Marlowe
Actori: Brendan Fraser, Harris Dickinson, Michael Esper
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Crima, Drama
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Trust (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

S01E09

S01E10


Review Trust (2018)

Aflați în căutarea banilor, a faimei, dar mai ales a răzbunării, 5 foste staruri de televiziune intră într-un joc de genul Big Brother. Cine și cum va scăpa din cursa care pare să le fi fost întinsă cu cinism și sânge rece?

Aceasta este o poveste Trust online subtitrat tragică; dar adevărată; care înconjoară cea mai bogată familie din întreaga lume. J. Paul Getty în anii 1970 a fost cel mai bogat om din întreaga lume și a fost portretizat în această biografie de actorul Donald Sutherland; care are o asemănare asemănătoare cu adevăratul J. Paul Getty.

Primul episod intitulat “Casa lui Getty”; se concentrează asupra morții prin droguri și prin sinuciderea lui Harakiri a celui mai mare fiu al lui J. Paul Getty; George. Urmările sinuciderii reprezintă ceea ce înseamnă această familie de disfuncționalitate; bogăția și puterea inerentă.

După înmormântare; J. Paul Getty este singurul om în camera lui; care-și mărturisește moștenitorii; alți patru (4) fii ai săi; dintre care trei din Trust online subtitrat se ascund simultan într-unul dintre băile cu părinți; care au o țigară și vorbesc negativ despre de ce niciunul dintre aceștia nu vrea să accepte responsabilitățile pe care fratele lor George; decedat acum; le-a ținut odată.