Troy Fall of a City (2018) Serial Online Subtitrat


Actori: Louis Hunter, Christiaan Schoombie, Jonas Armstrong
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Actiune, Istorice, Razboi
IMDB: 2.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Troy Fall of a City SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:


Sinopsis Troy Fall of a City

Troy Fall of a City online subtitrat revelează povestea asediului de 10 ani al Troiei, care a avut loc în secolul al XII-lea sau al 13-lea î.Hr.

Numai o lumină puternică pe o macara, replicând o lună plină, permite tuturor să vadă în această noapte rece și neagră în tufișul din Africa de Sud.

Dintr-o data se aude un fluier, o blestema … si apoi in galopul de lumina 16 cai frumoase negri; prin peretii deschisi ai unui oras antic, aflat in pustia goala.

Aceasta este o scenă-cheie – atunci când un spion smuggles aceste cai din Troy; pentru noua epocă drama Troy: Fall Of A City. Seria ambițioasă de 2 milioane de euro pe BBC despre războiul troian va fi una dintre cele mai mari evenimente de televiziune ale anului.

Caii – în special un lemn – sunt simbolul iconic al celor mai faimoase povesti despre război și dragoste, trădare și moarte. “Este cea mai veche și mai strălucitoare poveste din istorie”, spune producătorul Barney Reisz. “Dar este și foarte uman, personal și autentic”.

De când războiul troian sa întâmplat cu mai bine de 3000 de ani în urmă, scriitorii de-a lungul istoriei; și-au pus propriile lor povești pe povestile frumoasei Helen și a iubitului ei Paris, ale eroicului Ahile și ale lui Odysseus.

PortalulTauTV.com
Troy Fall of a City (2018) Online Subtitrat in Romana
Troy Fall of a City (2018)
Editor's Rating:
1