TRON Moştenirea – TRON Legacy (2010) Online Subtitrat


Regia: Joseph Kosinski
Actori: Jeff Bridges, Elizabeth Mathis, Serinda Swan, Beau Garrett, Olivia Wilde, Garrett Hedlund
Anul: 2010
Gen: SF, Aventura, Actiune
Durata: 125 minute
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis TRON Moştenirea – TRON Legacy

Continuare a succesului din 1982, Tron, filmul îl are în vizor pe Sam Flynn, fiul de 27 de ani al protagonistului primei părți, Kevin Flynn. Sam este obsedat să descopere misterul din spatele dispariției tatălui său și ajunge să fie atras în aceeași lume a programelor neîndurătoare și a jocurilor virtuale în care-ți poți pierde viața în orice clipă. Alături de prietena lui Kevin, tatăl și fiul încep un voiaj fantastic în universul cibernetic spectaculos unde totul este posibil…

La povestea TRON Moştenirea film online subtitrat tristă a unui tată care a fost prins în interiorul unui om de zăpadă pentru iarnă (“Jack Frost”), trebuie să adăugăm acum “TRON Moştenirea”, în cazul în care tatăl a fost prins în interiorul unui program software de 20 de ani. Da, tânărul Sam Flynn a crescut orfan pentru că tatăl său a fost sedus și răpit de un joc video. Acum un apel pentru tineri erou să se alăture vechiul său tată în aruncarea Frisbees virtuale la programele rău amenință că lumea digitală.

Acesta este un film TRON Moştenirea bine dincolo de posibilitatea de explicație logică. Deoarece există universul TRON Legacy film online subtitrat în întregime în chips-uri; nu te deranja despre unde a fost în ultimele două decenii corpul fizic de Kevin Flynn (Jeff Bridges); trebuie să fi fost cu siguranță undeva, pentru că putem vedea că a îmbătrânit. Soluția Presupun este că aceasta este o lume virtuală și se poate face ceva se simte ca; dar cum anume face un carne-și-sânge în vârstă de 20 de ani a lua în interiorul acestuia? Și ce face el mănâncă?

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
TRON Legacy (2010)
Nota film
41star1star1star1stargray