Trolls Holiday (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Joel Crawford
Actori: Anna Kendrick, Justin Timberlake, Zooey Deschanel
An: 2017
Gen: Animatie, Comedie, Craciun, Familie
IMDB: 6.2


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Trolls Holiday

DreamWorks Trolls Holiday, o muzică specială de animație de o jumătate de oră. Care prezintă talentul A-listă implicat în franciza de film de succes. Lansată în noiembrie anul trecut, este premiată vineri, 24 noiembrie, la orele 20:30. ET / PT pe NBC.

DreamWorks Trolls Holiday marchează întoarcerea Anna Kendrick ca vocea lui Poppy, Justin Timberlake ca filială și Zooey Deschanel ca Bridget. Centrele speciale muzicale, care se uită la vârful pământului, pe maimuța optimistă eternă, regina Trolls. Care învață că Bergenul nu mai are sărbătorile în calendar. Ea apelează la ajutorul Branch. Si la Punga de Snack pentru o misiune de a repara ceva ce Bergens nu crede că este rupt.

Filmul de lung metraj DreamWorks Trolls a câștigat peste 153 milioane de dolari pe plan intern. Inclusiv un weekend de deschidere de 47 milioane de dolari, când a fost lansat în toamna anului trecut.

După premiera pe NBC, DreamWorks Trolls Holiday va fi disponibilă pe DVD și digital pe 28 noiembrie de la Universal Pictures Home Entertainment. DreamWorks Trolls Vacanță pe DVD și digital vine echipat cu caracteristici speciale de bonus, inclusiv episoade din diferite serii de televiziune DreamWorks. Pentru o perioadă limitată de timp, DVD-ul include și un cadou exclusiv din două foi de autocolant DreamWorks Trolls Holiday.

Alături de vacanță, DreamWorks Records / RCA speciale vor elibera coloana sonora, intitulat „Troli de vacanță“, la nivel global pe 27 octombrie album șapte piesa va cuprinde spectacole muzicale de mac, Branch și restul distribuției care apar în televiziune special.