Trollhunters (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Guillermo del Toro
Actori: Guillermo del Toro, Rodrigo Blaas, Greg Tiernan
An: 2016
Gen: Seriale Online, Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 8.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Trollhunters SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01

S02E02

s02e03

s02e04

s02e05

s02e06

s02e07

s02e08

S02E09

s02e10

s02e11

s02e12

s02e13


Sinopsis Trollhunters

Este cel mai nou serial de animatie realizat de studiourile DreamWorks Animation. Este produs de Guillermo del Toro. Acesta a fost producator la lungmetrajul de animatie The Book of Life/ Cartea vietii.

In prezent, Trollhunters este cel mai bun serial de animatie. Are un scenariu foarte bun si un vizual de nota 10. Ai parte de actiune, suspans si umor. Are toate ingredientele unei productii de calitate. Cu un vizual demn de productile de cinema.

Personajele din serial; mai putin oamenii; sunt originale; bine realizate. CGI-ul pentru troli si gnomi este perfect. Aceasta productie imi aduce aminte de serialul de animatie Star Wars: Razboiul Clonelor de la Cartoon Network. Ambele productii au un vizual care se apropie mult de calitatea animatiilor de cinema. In prezent; noul serial de animatie Star Wars: Rebelii de la Disney Channel are un vizual mediocru.

Revenind la noul serial de animatie Trollhunters online subtitrat realizat de studiourile DreamWorks Animation; del Toro a readus temele din The Book of Life; creind doua lumi; asa cum ne-a obisnuit; doar ca aici nu avem parte de lumea celor morti si celor vi. In animatie avem lumea oameniilor si universul trolilor. Avem troli buni si troli rai. Si in aceasta lume de basm avem si alte fiinte; precum gnomii. Totul este frumos. Plin de culoare si fantezie. Nimic nu seamana cu ultima productie de cinema a studiourilor DreamWorks Animation – Trolii.