Transport blindat – Armored (2009) Online Subtitrat


Regia: Nimród Antal
Actori: Columbus Short, Matt Dillon, Laurence Fishburne
An: 2009
Gen: Actiune, Crima, Thriller
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Transport blindat – Armored (2009)

Un grup de angajați ai unei firme de securitate își riscă viețile atunci când încep să pună la cale un jaf a cărui victimă să le fie propriul angajator! Înarmați cu un plan aparent fără cusur, bărbații au de gând să fure o întreagă avere fără a provoca vreo victimă, dar când un martor se trezește fără voie amestecat în stratagema lor, iadul se dezlănțuie. Vor supraviețui hoții cursei contracronometru în care fiecare este pe cont propriu?

Exista filme mai proaste, nu mult, dar exista… Serios, asta e undeva pe la mijlocul clasamentului. Adica e MEDIOCRU, previzibil cum s-a spus deja si jucat infect. In special de Matt Dillon. Pe cat a de bun a fost Matt Dillon in Crash (2005), pentru care a fost si premiat, pe atat de ofilit si fad e in filmul asta. Nici restul nu fac nota discordanta. De fapt parca e o conspiratie a actorilor de a juca prost. Sau poate ca doar regia e de… De vina voiam sa spun desigur.

Ah, venind vorba de happy end – cam toate happy ending-urile filmelor de hollywood sunt fortate, psihoterapeutice si arata la fel de bine precum o proteza ortopedica pe piciorul unui fotomodel.

Vi-l recomand inainte de culcare. Se poate adormi usor la el pentru ca dialogul este extrem de rarefiat, decorul intre inexistent si intunecos ca si muzica dealtfel. Cele cateva ruperi de volum pot deranja somnul. Moment ideal pentru a stinge televizorul bineinteles.

PortalulTauTV.com
Transport blindat - Armored (2009) Online Subtitrat in Romana
Armored (2009)
Editor's Rating:
4