Transformers Ultimul cavaler (2017) Online Subtitrat


Regia: Michael Bay
Actori: Peter Cullen, Mark Wahlberg, Laura Haddock, Josh Duhamel, Anthony Hopkins
An: 2017
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Transformers Ultimul cavaler (2017)

Planeta de origine a lui Optimus Prime, Cybertron, este acum moartă. Mâhnirea lui Optimus este cu atât mai mare cu cât el poartă responsabilitatea pentru moartea planetei. Găsește o cale de a o readuce la viață, însă pentru asta va avea nevoie de un artefact aflat pe Pământ.

Pelicula inspirată din franciza de acţiune Transformers, centrată pe Bumblebee, va funcţiona ca un prequel al seriei. Informaţia a fost confirmată de Michael Bay, într-un interviu acordat MTV.com. „Ne vom întoarce în timp, însă lucrurile se vor axa pe Bublebee”, a spus acesta.

Spin-off-ul va intra în cinematografe pe 28 iunie 2018 – lansarea sa a fost mutată de pe 8 iunie; pentru a nu-l avea drept concurent la box office pe Godzilla: King of Monsters; sequelul filmului din 2017; inițial programat în 2018; ulterior mutat cu lansarea în 2019.

Recent in Transformers The Last Knight online subtitrat; a fost numit şi cel care va sta la cârma producţiei – regizorul lui Kubo and the Two Strings; Travis Knight. Scenariul este imaginat de Christina Hodson. Michael Bay nu va lipsi din echipa de producători şi consultanţi ai filmului. Membrul fără voce (până acum) al Autoboţilor; Bumblebee a devenit preferatul fanilor încă de la debutul său în primul film Transformers; lansat în 2007. Primele zvonuri legate de o peliculă ce îl va avea drept protagonist au apărut spre finalul anului trecut.

Al cincilea film Transformers Ultimul cavaler online subtitrat – a cărui poveste a fost imaginată de scenariştii lui Iron Man (Art Marcum; Matt Holloway şi Ken Nolan); va fi regizat tot de Michael Bay şi va ajunge în cinematografele nostre pe 23 iunie. Mark Wahlberg va reveni în distribuţia peliculei.