Transformers Războiul lor în lumea noastră (2007) Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura, SF
Producator(i): Roberto Orci , Alex Kurtzman
IMDB: 7.1
Regia: Michael Bay
Actori: Jon Voight, Megan Fox, Shia LaBeouf, Bernie Mac


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Transformers Războiul lor în lumea noastră (2007)

De secole doua rase de roboti – Autoboti si Decepticoni – se lupta avand drept miza a razboiului soarta Universului. Atunci cand campul de bataie ajunge sa fie Pamantul, elementul surpriza care poate decide soarta razboiului se afla in mana lui Sam Witwicky (Shia LaBoeuf).

Un tanar obisnuit, Sam din Transformers Războiul lor în lumea noastră online subtitrat are grijile celor de varsta lui, adica scoala, prieteni, masini si fete. Fara sa stie ca el este cel ce poate decide soarta rasei umane, Sam si colega lui pe care ar vrea sa o transforme in iubita lui, Mikaela, se trezesc in mijlocul confruntarii dintre roboti. Soarta lumii intregi atarna de un fir de ata si astfel Sam afla intelesul dictonului familiei Witwicky: ‘victoria cere sacrificii’.

Anii au trecut in Transformers Războiul lor în lumea noastră online subtitrat, (să tot fie câteva decenii bune de-atunci); şi jucăriile Transformers au devenit tot mai sofisticate. Nu numai autovehiculele; ci şi alte mijloace de transport sau obiecte se puteau metamorfoza în roboţi. Se puneau în vânzare seturi întregi; cu unele specimene bistabile; altele modulare… Morfologia roboţilor din familia transformatorilor dobândea trăsături tot mai caracteristice. Povestea îşi contura un stil; o concepţie; un univers.

Era inevitabil ca nu peste mult subiectul să fie speculat şi în filmul de animaţie (interesantă evoluţie inversă; aici franciza a pornit de la jucării spre a cuceri şi cinematograful; când de obicei se întâmplă pe dos) – şi nu peste mult şi în lung-metrajul cu actori. După un prim Transformers – The Movie din 1986 şi diverse alte tratamente fără răsunet; s-a ajuns la varianta de faţă (şi-o să mai urmeze; căci sechela e deja programată; pentru 2009).