Transformers Dark of the Moon (2011) Film Online Subtitrat


Regia: Michael Bay
Actori: Rosie Huntington-Whiteley, Patrick Dempsey, Julie White, John Malkovich, Buzz Aldrin, Shia LaBeouf
Anul: 2011
Gen: Actiune, Aventura, SF
Durata: 154 minute
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Transformers Dark of the Moon

Atacul decepticonilor începe! Optimus Prime și echipa lui de autoboți încearcă să le facă față pentru a 3-a oară. Vor reusi? The Fallen și Megatron își vor uni forțele și îi vor distruge? Sau autoboții Skids, Mudflap, Ratchet, Bumblebee, Sideswipe, Ironhide și Optimus Prime vor supraviețui?

Două avantaje prezintă ultima parte a francizei Transformers şi anume un scenariu mai cuprinzător decât precedentele; sau hai să-l numim mai puţin incomplet decât cele ale precedentelor şi un aspect vizual care să mascheze acele lipsuri. Acum aflăm că de fapt primii paşi pe lună ai lui Neil Armstrong nu au fost nicidecum motivaţi de dorinţa NASA de a depăşi bariera cerului ci de o cercetare amănunţită a unei nave extraterestre ce s-a prăbuşit pe lună.

Explozia de la Cernobîl din Transformers 3 online subtitrat, nu a fost una pur şi simplu întâmplătoare ci a fost cauzată de o cunoştinţă mai veche a Decepticonilor prin zonă. Destul de simpatic aş zice eu; huh? Faptul că în Cluj preţul cartofilor a ajuns la 2;5 lei să fi fost tot vreo izbândă a acestora? Eu înţeleg Cernobîl; dar cu cartofii ce or avut?

Cu siguranţa nu sunt de vină Autoboţii (Doamne cât de cretin sună pe română) din Remove term: Transformers Dark of the Moon online subtitrat Transformers Dark of the Moon online subtitrat; singurul lor ideal fiind acela al libertăţii; acesta fiind motivul pentru care au parcurs sistemul solar; acesta fiind motivul pentru care s-a şi lovit luna de ei; sau invers. Roboţii ăi răi; Decepticonii au fost mereu mânaţi de gânduri mult mai războinice încă din primul episod şi până acum. De data aceasta Decepticonii vor să pună în funcţiune oarece piloni SF.