Trăind printre demoni – The Conjuring (2013) Online Subtitrat


Gen: Groaza, Mister, Thriller
Producator(i): Carey Hayes, Chad Hayes
IMDB: 7.5
Regia: James Wan
Actori: Patrick Wilson, Vera Farmiga, Ron Livingston


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Trăind printre demoni – The Conjuring

Doi specialiști în paranormal, Ed și Lorraine Warren, sunt chemați de familia Perron, terorizată de prezența unor spirite întunecate la ferma lor. Forțați să confrunte puternicul demon, cei doi au de-a face cu cel mai terifiant caz din cariera lor.

Trăind printre demoni – The Conjuring a fost lansat azi in cinematografele din Marea Britanie si tocmai m-am intors de la o ecranizare a filmului. Mie unuia mereu mi-au placut creatiile lui James Wan (SAW si Dead Silence, printre ele), asa ca dupa ce am vazut trailerele si am citit niste recenzii, eram convins ca o sa imi placa si “The Conjuring”. Nu stiam insa cat de mult, sau cat de infricosator este intregul film cu adevarat.

Ei bine, dupa cum probabil va asteptati si voi, trailerele nu pot cuprinde cele mai marcante scene dintr-un film. Asa cum nu pot stabili nici tensiunea care te acapareaza de la prima scena pana la ultima. Si care mi se pare mai importanta decat orice sperietura de tip “jump scare”. James Wan reuseste cu maiestrie in “The Conjuring” sa stabileasca o tensiune care devine in foarte scurt timp incredibil de apasatoare. Iar, spre sfarsit, de-a dreptul bolnava.