Trăind printre demoni 2 – The Conjuring 2 (2016) Online Subtitrat


Regia: James Wan
Actori: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Madison Wolfe, Frances O’Connor
Anul: 2016
Gen: Groaza, Mister, Thriller
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Trăind printre demoni 2 – The Conjuring 2

Anchetatorii paranormalului Ed și Lorraine Warren (Patrick Wilson și Vera Farmiga) trec în revistă crimele de la Amityville pentru a stabili dacă prezențe demonice au fost cu adevărat responsabile de influențarea lui Ronald DeFeo de-ași ucide familia în data de 13 noiembrie, 1974. Întimpul unei ședințe, Lorraine este atrasă într-o viziune unde retrăiește crimele, dar descoperă apoi o figură demonică și pe Ed tras în țeapă. Ed se străduiește și, cu greutate, o scoate pe Lorraine din starea aceasta.

În anul 1977; în Londra; Anglia; familia Hodgson începe să observe întâmplări stranii prin casa lor. Janet; mezina familiei; este văzută mergând în somn și conversând în visele sale ca două persoane diferite. În cele din urmă; toți copiii din casă și mama lor; Peggy; sunt martorii unor evenimente paranormale ce se petrec sub ochii lor; obligându-i să ceară ajutor specializat. În momentul în care presa încearcă să le ia un interviu soților Hodgson; Janet este posedată de spiritul lui Bill Wilkins; fostul proprietar al casei; care dorește să-și recapete locuința.

Pe măsură ce Janet începe să prezinte tot mai multe semne de posedare demonică; povestea ajunge în cele din urmă la urechile soților Warren; care sunt solicitați să vină și să asiste biserica locală în cercetare. Lorraine; înspăimântată de viziunea pe care a avut-o cu moartea brutală a soțului ei care ar putea să devină realitate; dorește să nu se implice în acest caz și îl avertiează pe Ed să facă la fel; dar în cele din urmă se lasă convinsă și pleacă amândoi spre Londra.