Toy Story That Time Forgot (2014) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Povestea jucăriilor Timpul uitat
Gen: Animatie, Aventura
Producator(i): Steve Purcell
IMDB: 7.2
Regia: Steve Purcell
Actori: Tom Hanks, Tim Allen, Kristen Schaal


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Toy Story That Time Forgot

Povestea are loc după Crăciun, iar jucăriile obișnuite se afla pe un teritoriu neobișnuit, cu un grup de jucarii noi, niste dinozauri dragalasi si… agresivi. Împreună trebuie să-și găsească drumul înapoi în dormitorul copilului, unde sunt in siguranta.

A doua aventură mini Toy Story, ar putea conta aceasta ca Toy Story 5? (“Toy Story of Terror” fiind numărul 4) sau poate Toy Story 3.2? Văzând că aceste mini aventuri sunt în jur de o jumătate de oră pe lungime și folosesc distribuția originală (spre deosebire de un spin-off), ele sunt legitime, canon adecvate dacă veți fi și în mod clar o continuitate în continuitatea trilogiei cinematografice, oricum …

Ultima aventură încă mai avea jucării de modă veche din spate în acea zi ca și personajul Carl Weathers care era în mod clar un om de acțiune. De data aceasta lucrurile s-au mutat pe un tad si jucariile in cauza sunt mult mai moderne. Dar au inca acel clasic sfarsitul anilor ’80, inceputul anilor ’90, despre zgomotul lor (nici un joc nu a vrut … sau a fost?).