About a Boy (2002) Film Online Subtitrat

Gen: Drama, Comedie, Romantice
Scenariu: Nick Hornby , Peter Hedges
IMDB Rating: 7,1
Regizor(i): Chris Weitz, Paul Weitz
Actori: Nicholas Hoult, Rachel Weisz, Toni Collette, Hugh Grant


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!

In “About a Boy”, el joacă Will, un burlac de 38 de ani, care nu a avut niciodată un loc de muncă, sau o relație care a durat mai mult de două luni. El este mulțumit cu acest stil de viață. “Am fost vedeta va arăta”, explică el. “Nu a fost o dramă ansamblu.” Scopul lui în viață este până în prezent fete frumoase. Când l-au întreba ce face el, zâmbește că auto-peiorativ Hugh Grant zâmbet și mărturisește că, ei bine, el – nimic. Nu este un singur lucru binecuvântat. În 1958 tatăl său târziu a scris un hit intitulat “Super sania lui Mos Craciun”, iar el trăiește mai degrabă cu generozitate pe redevențelor. Apartamentul său din Londra arata ca un showroom de jucării pentru Big Boys. Will este crearea de Nick Hornby, care a scris romanul original. Aceasta este același care a scris Hornby High Fidelity, care a fost făcut în minunata film About a Boy de John Cusack. Hornby descrie un anumit tip de om imatur, dar latent sinceră care iubește femeile ca o alternativă mai puțin exigent la iubi o femeie. Eroare lui Will, sau poate este mântuirea lui, este că el începe intalniri mamele singure, crezând că vor fi mai puțin exigente și mai ușor să-și arunce decât fete unic.

Strategia la About a Boy este greșită: Mamele singure au invariabil copii, și ce se va descoperă este că în timp ce el va face un soț prost, el ar putea face un tată minunat. Desigur este nevoie de un copil pentru a preda un adult cum să fie un părinte, și că este modul în care vine în viața lui Will Marcus (Nicholas Hoult). Va este datând o mamă singură pe nume Suzie, care se intalneste la un grup de sprijin numit părinții singuri, singuri (SPAT). El susține nerușinare că soția lui îl și fiul lor în vârstă de 2 ani, abandonat “Ned”. Suzie are un prieten pe nume Fiona (Toni Collette), al cărui fiu, Marcus, vine o zi la parc. Ne-am întâlnit deja Marcus, care este cu fața rotundă și cu ochi triști și are un fel de breton care sa-l tachinat pe terenul de joacă școală. Mama lui sufera de depresie, iar acest lucru a făcut Marcus matură și solemn dincolo anii. Când Fiona încearcă să supradozaj o zi, Will se trezeste implicat intr-o excursie la camera de urgență și alte evenimente în care Marcus decide ca Will aparține în viața lui, dacă acesta își dă seama sau Will nu in About a Boy.

Inima filmului About a Boy implică relația dintre Will și Marcus – care începe de umbrire Will, afla nu există nici un “Ned” și se încheie cu vin peste in mod regulat pentru a ma uit la TV. Will a avut nimic, dar probleme cu copilul său fictiv, iar acum constată că un copil real este un plus greoi la viața burlac. Nici nu este Fiona o posibilitate de dating. Marcus încercat fixarea acestora, dar, evident, ei nu sunt destinate pentru fiecare alta – nu va cu aura lui de burlac rece și Fiona cu ea arata Bunavointei hippie și ei “pâine sănătate”, care este atât de necomestibile aia Marcus are abia puterea să rupă o muscatura din pâinea. (Există un incident nefericit în parc, când Marcus încearcă să arunce pâinea într-un iaz pentru a alimenta rațe, și ucide un.) In About a Boy, Will găsește spre groaza lui că emoțiile autentice se formeaza. Îi place Marcus. El nu admite acest lucru pentru o lungă perioadă de timp, dar e un tip destul de bun pentru a cumpara Marcus o pereche de adidași modă, și de a consilia Fiona că, din moment Marcus este deja batjocorit la școală, este o idee rea, prin definiție, pentru el să cânte “Killing Me Softly” la o adunare scoala. Între timp, Will începe intalniri Rachel (Rachel Weisz), care se dovedește a fi o femeie mult mai frumos decât el merită (ea are, de asemenea, un fiu mult nastier decat ea merita).